Sotaharjoitus: Yksi Eu­roo­pan suu­rim­mis­ta il­ma­so­ta­har­joi­tuk­sis­ta näkyy ja kuuluu Lapin tai­vaal­la

Kolumni: Tulva näytti am­mat­ti­lai­sil­le ja pai­kal­li­sil­le voi­man­sa

Hallitusneuvottelut: Vääntö so­tes­ta, leik­kauk­sis­ta ja työl­li­syy­des­tä jatkuu Orpon mukaan ilman syviä haavoja

Mainos: Jakajaksi Kaleva Mediaan kesän ajalle - tutustu ja hae tästä

Tilaajille

HSK pyysi an­teek­si epä­asial­li­sen val­men­nuk­sen ko­ke­neil­ta luis­te­li­joil­ta ja pyrkii sopuun Tai­to­luis­te­lu­lii­ton kanssa

HSK (Helsingfors Skridskoklubb) on kertonut Suomen Taitoluisteluliiton järjestämässä kuulemistilaisuudessa, miten seura aikoo varmistaa eettisyyden ja turvallisuuden omassa toiminnassaan.

Suomen Taitoluisteluliiton ja HSK:n yhteinen tahtotila on mahdollistaa monen lupaavan nuoren harrastusmahdollisuus turvallisessa ympäristössä.

– HSK:n hallitus pyytää anteeksi niiltä luistelijoilta, jotka ovat kokeneet valmennuksen epäasiallisena. Minun johtamassani HSK:ssa kaikki toimivat eettisesti oikein. Minä henkilökohtaisesti kannan vastuun siitä, että toiminta HSK:ssa on eettisesti kestävää, toteaa HSK:n hallituksen puheenjohtaja Mikael Nyberg seuran tiedotteessa.

HSK asettaa toimintansa eettisen suurennuslasin alle ja on valmis raportoimaan Suomen Taitoluisteluliitolle säännöllisin väliajoin omasta toiminnastaan. HSK ehdottaa myös, että seura yhdessä Suomen Taitoluisteluliiton kanssa pohtisi eettisen toiminnan mittareita koko lajiyhteisön käyttöön.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.