Vaalikone: Katso Lapin Kansan vaa­li­ko­nees­ta, kuka eh­dok­kais­ta on lä­him­pä­nä aja­tus­maail­maa­si

Urheilu: RoKi tuup­paa­mas­sa Pe­li-Kar­hut ke­sä­lo­mal­le – kak­kos­erä oli neljän maalin herk­ku­het­ki

Vaalit: Lap­pi­lai­set ovat ah­ke­rim­pia en­nak­ko­ää­nes­tä­jiä koko maassa

Mainos: Mitä enemmän tiedät sitä helpommin äänestät, tilaa tästä Lapin Kansa 2 kk 59,90 euroa

His­to­rian poh­joi­sin­ta su­per­pe­sis­tä lauan­tai­na – Pat­ti­joen Ur­hei­li­jat ja Sot­ka­mon Jymy koh­taa­vat sta­dion­ot­te­lus­sa kes­kus­ken­täl­lä lauan­tai­na


Napa-Pesis on yksi Rovaniemen stadionottelun järjestäjistä. Kuvassa Atte Mathlin, Kalle Ovaskainen, Eetu Vikajärvi ja Benjamin Middleton.
Napa-Pesis on yksi Rovaniemen stadionottelun järjestäjistä. Kuvassa Atte Mathlin, Kalle Ovaskainen, Eetu Vikajärvi ja Benjamin Middleton.
Kuva: Pekka Aho

Rovaniemen keskuskentällä pelataan historiallinen pesäpallo-ottelu, kun Pattijoen Urheilijat ja Sotkamon Jymy kohtaavat toisensa superpesishistorian pohjoisimmassa stadionottelussa tulevana lauantaina.

– Superpesistä on aiemmin pelattu etelän stadioneilla, ja nyt on mielestämme korkea aika palvella pohjoisen Suomen pesäpallon ystäviä tällaisella huipputapahtumalla, Pattijoen Urheilijat ry:n puheenjohtaja Jari Suonvieri kertoo seuran tiedotteessa.

Tapahtuma on toteutettu yhdessä Pattijoen Urheilijoiden ja Napa-Pesiksen, RoPS:n sekä Rovaniemen kaupungin kanssa.

– Tapahtuman tuominen pohjoiseen on seurallemme paitsi mahtavan yhteistyön mahdollisuus, myös pesäpallon tunnettuuden lisäämisen paikka Rovaniemellä. Olemme seuraväen kanssa innolla mukana tapahtuman järjestämisessä, Napapiirin Pesis Team ry:n puheenjohtaja Soili Lehtinen kertoo tapahtumatiedotteessa.

Tapahtumaan on saatavilla lippuja ennakkoon perjantaina 7.9 klo 12–18 Rovaniemen Citymarketin aulasta sekä klo 18 alkavasta Napa-Pesiksen poikien kotiottelusta. Molemmissa paikoissa on paikalla myös PattUn superpesismiehistöä jututettavana.

Pattijoki – Sotkamo superpesisottelu lauantaina 8.8 klo 17.00 Rovaniemen keskuskentällä. Liput alkaen 15 euroa. Liput: www.seamchip.fi/patturaahe.