Tulipalo: Oma­ko­ti­ta­lo kärsi pahoja vau­rioi­ta palossa Ra­nual­la - jäl­ki­sam­mu­tus­työt kes­tä­vät pit­käl­le iltaan

Kunnanjohtajat: Päivi Kontio joh­ta­maan Uts­jo­kea

äänestä: Mikä on vuoden 2023 sy­käh­dyt­tä­vin lap­pi­lai­nen ur­hei­lu­ta­pah­tu­ma? Äänestä suo­sik­kia­si ja osal­lis­tu ar­von­taan

Mainos: Lapin Kansa Digi 13,90 €/kk – tilaa tästä

His­to­rian poh­joi­sin­ta su­per­pe­sis­tä lauan­tai­na – Pat­ti­joen Ur­hei­li­jat ja Sot­ka­mon Jymy koh­taa­vat sta­dion­ot­te­lus­sa kes­kus­ken­täl­lä lauan­tai­na


Napa-Pesis on yksi Rovaniemen stadionottelun järjestäjistä. Kuvassa Atte Mathlin, Kalle Ovaskainen, Eetu Vikajärvi ja Benjamin Middleton.
Napa-Pesis on yksi Rovaniemen stadionottelun järjestäjistä. Kuvassa Atte Mathlin, Kalle Ovaskainen, Eetu Vikajärvi ja Benjamin Middleton.
Kuva: Pekka Aho

Rovaniemen keskuskentällä pelataan historiallinen pesäpallo-ottelu, kun Pattijoen Urheilijat ja Sotkamon Jymy kohtaavat toisensa superpesishistorian pohjoisimmassa stadionottelussa tulevana lauantaina.

– Superpesistä on aiemmin pelattu etelän stadioneilla, ja nyt on mielestämme korkea aika palvella pohjoisen Suomen pesäpallon ystäviä tällaisella huipputapahtumalla, Pattijoen Urheilijat ry:n puheenjohtaja Jari Suonvieri kertoo seuran tiedotteessa.

Tapahtuma on toteutettu yhdessä Pattijoen Urheilijoiden ja Napa-Pesiksen, RoPS:n sekä Rovaniemen kaupungin kanssa.

– Tapahtuman tuominen pohjoiseen on seurallemme paitsi mahtavan yhteistyön mahdollisuus, myös pesäpallon tunnettuuden lisäämisen paikka Rovaniemellä. Olemme seuraväen kanssa innolla mukana tapahtuman järjestämisessä, Napapiirin Pesis Team ry:n puheenjohtaja Soili Lehtinen kertoo tapahtumatiedotteessa.

Tapahtumaan on saatavilla lippuja ennakkoon perjantaina 7.9 klo 12–18 Rovaniemen Citymarketin aulasta sekä klo 18 alkavasta Napa-Pesiksen poikien kotiottelusta. Molemmissa paikoissa on paikalla myös PattUn superpesismiehistöä jututettavana.

Pattijoki – Sotkamo superpesisottelu lauantaina 8.8 klo 17.00 Rovaniemen keskuskentällä. Liput alkaen 15 euroa. Liput: www.seamchip.fi/patturaahe.