Mainos

Herk­ku­jen hel­mi­kuu - ys­tä­vän­päi­vä­lei­vok­sia ja las­kiais­pul­lia

Helmikuu on hienoa aikaa niin leipomoille kuin herkkusuillekin. Sesonkituotteita löytyy jokaisen makuun.

Yrittäjä Satu Antinkaapon mukaan ystävänpäivä ja laskiaistiistai ovat mukavia päiviä leipomolle. ”Ihmiset innostuvat kahvittelemaan ystävien, rakkaimpien ja perheidensä kanssa. Yhdessäolo on tärkeää juhlapäivinä.”
Yrittäjä Satu Antinkaapon mukaan ystävänpäivä ja laskiaistiistai ovat mukavia päiviä leipomolle. ”Ihmiset innostuvat kahvittelemaan ystävien, rakkaimpien ja perheidensä kanssa. Yhdessäolo on tärkeää juhlapäivinä.”

Leipomo Antinkaapon vitriineihin valmistuu mitä kauniimpia helmikuun juhlakauden tuotteita: aina ystävänpäiväleivoksista perinteisiin laskiaispulliin - joko hillon tai mantelimassan kera.

Yrittäjä,  Satu Antinkaapon mukaan kausituotteiden myynti jatkuu nykyisin yhä pidempään. Esimerkiksi herkullisia laskiaispullia on syntynyt Antinkaapon leipureiden käsissä jo vuoden alusta lähtien.

– Monen suosikki, laskiaispulla, löytyy meiltä pääsiäiseen asti, Antinkaapo lisää.

Myös ystävänpäivä on nostanut pikkuhiljaa suosiotaan – ainakin kahvilan puolella. Antinkaapo on valmistautunut ystävyyttä juhlistavaan merkkipäivään erityisin teemaleivoksin.

–  Ystävänpäivää varten meiltä löytyy muuan muassa suklaaleivoksia, perinteisiä kermakakkuja sekä laskiaispullia ystävänpäiväteemalla. Mikä olisi mukavampaa kuin yllättää ystävä tai joku muu läheinen henkilö kahvitteluhetkellä herkullisten leivosten kera, Antinkaapo ehdottaa hymyillen.

Leipomo Antinkaapossa valmistetut laskiaispullat leivotaan aina tuoreista raaka-aineista. ”Käytämme esimerkiksi aitoa kermaa.”
Leipomo Antinkaapossa valmistetut laskiaispullat leivotaan aina tuoreista raaka-aineista. ”Käytämme esimerkiksi aitoa kermaa.”

Lahja työyhteisölle

Vuoden alussa on Antinkaapon mukaan oiva aika muistaa pienin teoin myös omaa työyhteisöä. Kahvitauoille monet yritykset hankkivat mielellään pientä purtavaa tai makeisia juhlistaakseen helmikuun juhlapäiviä.

Oman työyhteisön lisäksi yritykset ja edustajat voivat muistaa asiakkaita ja yhteistyökumppaneita herkullisin leivostilauksin.

–  Vaikka meiltä löytyy kausituotteita valmiinakin, kannattaa suurempien tilauksien kohdalla olla yhteydessä paria päivää aikaisemmin, Antinkaapo ohjeistaa.

Aitoja makuja

Perinteikäs Leipomo Antinkaapo on ollut lappilaisten suosiossa jo 35 vuoden ajan.

– Valmistamme tuotteemme aina paikan päällä tuoreista raaka-aineista. Käytämme kunnon kermaa, emmekä kikkaile liialti erilaisten makuyhdistelmien kanssa. Luotamme perinteikkäisiin makuihin leivoksissamme, ja tästä olemme tunnetukin, Antinkaapo summaa hymyillen.

– Tervetuloa nauttimaan herkullisista talvikauden leivoksista!

Leipomo Antinkaapo
Leipomo Antinkaapo