Mainos

Hau­ta­ki­vi on pysyvä muis­to­merk­ki lä­hei­ses­tä – hau­taus­pal­ve­lun tar­joa­ma yk­si­löl­li­nen suun­nit­te­lu­pal­ve­lu hel­pot­taa kiven han­kin­nas­sa

Hautakivien ja nimikaiverrusten aika on nyt. Paikallisen Hautauspalvelu Luoma-ahon kautta saa tilattua niin yksilöllisen hautakiven kuin kauniin nimikaiverruksenkin. Suunnittelu voidaan tehdä joko etänä tai hautaustoimistossa paikan päällä.

Hautauspalvelu Luoma-aho suunnittelee kivet ja kaiverrukset yhteistyössä Lapin Kivituotteen kanssa. ”Valikoima on äärimmäisen monipuolinen hautakivien osalta”, Ninni Kauppinen kertoo ja esittelee samalla hautakivimalleja lehtisestä Rovaniemen toimistolla.
Hautauspalvelu Luoma-aho suunnittelee kivet ja kaiverrukset yhteistyössä Lapin Kivituotteen kanssa. ”Valikoima on äärimmäisen monipuolinen hautakivien osalta”, Ninni Kauppinen kertoo ja esittelee samalla hautakivimalleja lehtisestä Rovaniemen toimistolla.

Hautakiviä ja nimikaiverruksia on hyvä alkaa suunnittelemaan hyvissä ajoin ennen kesää. Hautauspalvelu Luoma-ahon ammattilaiset ovat asiakkaan tukena suunnittelemassa – ajan kanssa ja omaisten toiveiden mukaan.

– Uutta hautapaikkaa valittaessa on tärkeää ottaa selvää, millaista hautakiveä juuri sille hautapaikalle suositellaan. Autamme tarvittaessa hautakiven valinnassa, Hautauspalvelu Luoma-ahon toimitusjohtaja Markku Luoma-aho muistuttaa.

Hautauspalvelu Luoma-aho edustaa paikallisen Lapin Kivituotteen yksilöllisiä ja laadukkaita hautakiviä. Rovaniemellä sijaitseva Suomen pohjoisin veistämö takaa alueellisen asiantuntemuksen ja palvelun.

– Kivet ja kaiverrukset suunnitellaan yhteistyössä Lapin Kivituotteen kanssa. Verkkopohjainen ohjelma mahdollistaa koko suunnittelutyön ja lisäksi kiven voi sijoittaa siellä oikeaan ympäristöön, josta näkee, miltä kivi näyttää luonnossa, Luoma-aho kertoo.

Hautakivi voi olla persoonallinen

Toisin kuin saattaisi luulla, hautakiven valinnassa ja suunnittelussa on paljon vapauksia. Tekstityylit, koristeet ja värit yhdessä tarjoavat lukemattoman määrän erilaisia vaihtoehtoja luomaan kiveen persoonallisuutta.

– Yksilöllisyyttä saa hautakiviin monin tavoin. Muistomerkkiin voi valmistaa esimerkiksi kuvan lempimaisemasta tai harrastuksesta. Myös kivilaji, muoto, pintakäsittely ja koriste voivat tuoda ripauksen persoonallisuutta, Luoma-aho listaa.

Hautakivi voi kertoa tarinan, jos niin haluaa. ”Koristeet voivat antaa vihjeen vainajan ammatista ja elämästä.”
Hautakivi voi kertoa tarinan, jos niin haluaa. ”Koristeet voivat antaa vihjeen vainajan ammatista ja elämästä.”

Hautauspalvelu Luoma-ahon henkilökunta voi suunnitella luonnoksen hautakivestä yhdessä asiakkaan kanssa. Tämän voi hoitaa helposti joko liikkeessä tai ilman, että asiakkaan edes tarvitsee käydä fyysisesti paikan päällä. Suunnittelu, tilaukset ja hyväksyminen hoituvat helposti myös sähköpostitse.

– Lumen pois sulaessa kannattaa vanhat kivet käydä tarkistamassa vaurioilta ja kulumisilta. Erityisesti kesän tullessa lisänimikaiverrukset ja hautakivien entisöinnit ovat jälleen ajankohtaisia, Luoma-aho toteaa.

Aina omaisten tukena

Rovaniemellä ja Kemijärvellä toimivan Hautauspalvelu Luoma-ahon toimitusjohtaja vannoo aidon asiakaspalvelun ja kiireettömien asiakaskohtaamisten nimeen. Omaisten toiveita ja tarpeita kuullaan herkällä korvalla, ajan kanssa.

– Perheyrityksemme on palvellut ihmisiä surun kohdatessa yli 40 vuotta. Palvelemme silloin kun meitä tarvitaan ja olemme aina omaisten tukena, Luoma-aho kiteyttää.

– Rovaniemen ja Kemijärven hautaustoimistoilla voi tulla käymään ja keskustelemaan hautakivi- ja kaiverrusasioista kokeneen henkilöstön kanssa, silloin kun asiakkaalle parhaiten sopii. Voit halutessasi varata ajan etukäteen puhelimitse, sähköpostitse tai yhteydenottolomakkeella.

Kun haluat toiveiden mukaisen hautakiven tai nimikaiverruksen kesäksi, varaa suunnitteluaika osoitteessa: www.hautauspalveluluoma-aho.fi.

Hautauspalvelu Luoma-aho

Tutustu palveluihin osoitteessa www.hautauspalveluluoma-aho.fi.

Rovaniemen toimisto

Kemijärven toimisto