Irtisanomisten vaara: Laphan hen­ki­lös­töä kos­ke­vat yt-neu­vot­te­lut alkavat tors­tai­na

Mainos: Jakajaksi Kaleva Mediaan - tutustu ja hae tästä

Hai­luo­dos­sa ta­pah­tui sun­nun­tai­na kaksi am­pu­ma­ta­paus­ta – am­pu­mi­sis­ta ei ai­heu­tu­nut tiet­tä­väs­ti vaaraa ih­mi­sil­le

Hailuodossa tapahtui sunnuntaina kaksi ampumistapausta, joista poliisi otti kolme henkilöä kiinni epäiltynä ampuma-aserikoksesta ja vahingonteosta. Ampumistapauksista ei aiheutunut poliisin tietojen mukaan vaaraa ihmisille.

Oulun poliisilaitos sai sunnuntaina aamupäivällä tiedon, että lauantain ja sunnuntain välisenä yönä Hailuodossa oli kuulunut useita laukauksen ääniä. Paikalle mennyt poliisipartio totesi, että Rantatien ja Valpuntien risteyksessä oli vahingoitettu tienviittaa ilmeisesti ampumalla ja paikalta löytyi myös patruunan hylsyjä.

Myöhemmin sunnuntaina hätäkeskus sai tiedon uusista laukauksista Hailuodossa. Paikalle meni useita poliisipartioita ja partiot ottivat kiinni kaksi henkilöä läheltä ensimmäistä ilmoitettua ampumispaikkaa.

Kolmannen epäillyn poliisi otti kiinni myöhemmin Oulussa. Poliisi ei kerro tapauksien yksityiskohdista vielä enempää esitutkinnan ollessa kesken.

Kaleva uutisoi poliisin operaatiosta Hailuodossa sunnuntaina alkuillasta.

Sunnuntaina Ilta-Sanomat kertoi, että silminnäkijöiden mukaan laukauksia kuului Hailuodossa kello kolmen aikoihin ja poliisi saapui paikalle neljältä.