Pelastaja: Nuorena Sakke Py­hä­jär­vi ajat­te­li ole­van­sa kuo­le­ma­ton, mutta omien lasten syntymä pani pe­las­ta­jan arvot uu­sik­si: "Meillä jo­kai­sel­la on antaa vain se sata pro­sent­tia"

Seksuaalisuus: On­ly­Fan­sin tuot­toi­suus tuli yl­lä­tyk­se­nä ja nyt Marika Fin­ger­roos suuntaa sek­si­vä­li­nei­den kas­va­vil­le mark­ki­noil­le

Pääkirjoitus: Hoi­ta­ja­mi­toi­tuk­sen ki­ris­tä­mi­sen lyk­kää­mi­nen lykkää myös on­gel­man rat­kai­se­mis­ta – kei­no­te­koi­ses­ta am­mat­ti­ra­jo­jen ra­ken­te­lus­ta on luo­vut­ta­va pi­kim­mi­ten

Tilaajille

Grön­dahl ja Kangas ta­sa-ai­kaan SM-maan­tie­ajos­sa - OPP:n Seliina Man­ni­sel­la kahden prons­sin kisat Van­taal­la

Maantiepyöräilyn SM-kilpailujen toisena päivänä ratkottiin maantieajon naisten Suomen mestaruusmitalit helteisissä oloissa Vantaan Hakunilassa. IK-32:n Antonia Gröndahl voitti naisten SM-kultaa ennen seuratoveri Minna-Maria Kangasta. Kolmanneksi ajoi Motion Finlandin Meri Helmi.

100 kilometrin kilpailussa kierrettiin 14,3 kilometrin lenkkiä. Kilpailu lähti käyntiin vauhdikkaasti ja jo alkuvaiheessa IK-32:n Antonia Gröndahl lähti irtiottoon. Vahvasti ajanut Gröndahl sai seuraa, kun pääjoukosta irtaantui kaksikko Minna-Maria Kangas ja Anniina Ahtosalo (Korson Kaiku). Ahtosalo ajoi N-18 sarjassa, jonka kilpailijat ajoivat samassa lähdössä. Ahtosalo voitti N-18 sarjan selvästi ja naisten kilpailun vei lopulta nimiinsä Gröndahl. Saman seuran urheilijoina kaksikko sopi loppuratkaisun etukäteen.

– Minulla oli hyvä jalka tänään.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.