ROPS: Ro­va­nie­men Pal­lo­seu­ra he­rät­tää huolta ja pet­ty­mys­tä – ­ky­syim­me tuntoja va­paaeh­toi­sel­ta, jä­se­nel­tä, kan­nat­ta­jal­ta ja ju­nio­ri­pe­laa­jien van­hem­mal­ta

Kysely: Var­jos­taa­ko korona pik­ku­jou­lu­ja? Osal­lis­tu Lapin Kansan net­ti­ky­se­lyyn

Äänestys: Mikä on vuoden 2022 sy­käh­dyt­tä­vin lap­pi­lai­nen ur­hei­lu­ta­pah­tu­ma?

Tilaajille

FC Santa Claus on kas­va­nut RoPSin var­jos­sa satojen pe­laa­jien seu­rak­si – Pu­heen­joh­ta­ja: "Mitään jouk­ko­pa­koa ei ole ha­vait­ta­vis­sa"

Naapuriseuraan on tullut yksittäisiä yhteydenottoja RoPSin tukalan tilanteen vuoksi.

Rovaniemen Palloseuran tukala tilanne on poikinut jonkin verran yhteydenottoja kaupungin toiseen isoon jalkapalloseuraan FC Santa Clausiin.

FC Santa Clausin puheenjohtaja Jose Hiltunen on pahoillaan kilpakumppanin tilanteesta. Tunnelma on hänen mukaansa nyt odottava.

– Ei mitään joukkopakoa ole havaittavissa, mutta joitakin yhteydenottoja on tullut, mikä on tässä tilanteessa ihan ymmärrettävää. Toki niitä tulee tavallisesti muutenkin, Hiltunen sanoo.

Hiltusen mukaan kaikki harrastajat ovat tervetulleita Santa Clausiin kuten aiemminkin, mutta minkäänlaista pelaajahoukuttelua seura ei tee.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.