Tilaajille

Etsitkö vielä täy­del­lis­tä bli­ni­re­sep­tiä? Se on tässä: Elenan kuoh­kean rapeat pik­ku­bli­nit ovat täy­del­li­nen alusta her­kul­li­sil­le täyt­teil­le

Elena Gorschkowin sukureseptin mukaan tehdyt pikkublinit vai paksut ja hapahkot tattariblinit? Kokeile molempia! Kiireinen kokkaa pikablinit uunissa muffinssien tapaan. Kokeile blinien lisukkeena mädin, smetanan ja suolakurkun lisäksi myös savuporotahnaa, tomaattitartaria ja hedelmätäytettä. Kaikki ohjeet löytyvät jutun lopusta.

Blinit ovat talvinen herkku, ja ne herauttavat veden kielelle. Mutta miten valmistetaan juuri sopivan hapan taikina, joka takaa täydellisen kuohkeat ja rapsakat lettuset?

Aamu-tv:n Jälkipörssistäkin tuttu Palvelualojen liiton Pamin yhteiskuntavastaava Elena Gorschkow tunnetaan ystäväpiirissään jokavuotisista blinikesteistään. Gorschkow valmistaa blininsä sukunsa vanhalla reseptillä, jonka hän on saanut isotädiltään.