Pelastaja: Nuorena Sakke Py­hä­jär­vi ajat­te­li ole­van­sa kuo­le­ma­ton, mutta omien lasten syntymä pani pe­las­ta­jan arvot uu­sik­si: "Meillä jo­kai­sel­la on antaa vain se sata pro­sent­tia"

Seksuaalisuus: On­ly­Fan­sin tuot­toi­suus tuli yl­lä­tyk­se­nä ja nyt Marika Fin­ger­roos suuntaa sek­si­vä­li­nei­den kas­va­vil­le mark­ki­noil­le

Pääkirjoitus: Hoi­ta­ja­mi­toi­tuk­sen ki­ris­tä­mi­sen lyk­kää­mi­nen lykkää myös on­gel­man rat­kai­se­mis­ta – kei­no­te­koi­ses­ta am­mat­ti­ra­jo­jen ra­ken­te­lus­ta on luo­vut­ta­va pi­kim­mi­ten

Er­do­ga­nin tie­dot­ta­ja: Suomen, Ruotsin ja Turkin joh­ta­jat ta­paa­vat tiis­tai­na Naton Stol­ten­ber­gin kanssa

Tapaaminen toteutuu tiedottajan mukaan Naton pääsihteeri Jens Stoltenbergin pyynnöstä.

Helsinki

Suomen, Ruotsin ja Turkin johtajat tapaavat toisensa tiistaina juuri ennen Nato-huippukokouksen alkamista. Asiasta kertoi Turkin presidentti Recep Tayyip Erdoganin tiedottaja turkkilaisella Haberturk-televisiokanavalla. Tiedottajan mukaan tapaaminen toteutuu kokouksessa myös mukana olevan Naton pääsihteerin Jens Stoltenbergin pyynnöstä.

Stoltenberg keskusteli Turkin presidentin Erdoganin kanssa Suomen ja Ruotsin Nato-jäsenyyshakemuksista edellisen kerran lauantaina.

Suomen, Ruotsin ja Turkin välisiin keskusteluihin osallistunut Turkin hallinnon viranomainen kertoo uutistoimisto Reutersille, että sovun saavuttaminen tulevassa huippukokouksessa tulee olemaan vaikeaa.

– Tapaamisia oli, mutta valitettavasti odottamiamme toimenpiteitä ei tehty, viranomainen sanoo.

Reutersin haastattelema Washington-instituutin Turkki-analyytikko Soner Cagaptay ei usko, että sovun saavuttaminen on mahdollista Madridin huippukokouksessa.

Sotilasliitto Naton huippukokous alkaa tiistaina Madridissa ja jatkuu torstaihin saakka.