Tähtijuttu: Kak­sois­mur­ha toi kyy­ne­leet lau­ta­mie­hen silmiin – min­kä­lais­ta on maal­lik­ko­tuo­ma­ri­na toi­mi­mi­nen?

Rakentaminen: Pel­ko­sen­nie­men koulu val­mis­tuu rii­tai­sis­sa tun­nel­mis­sa – pääu­ra­koit­si­ja: "En kom­men­toi"

Pääkirjoitus : Pe­rus­suo­ma­lai­set ei ole luo­pu­nut EU-ero­haa­veis­taan – se on yl­lät­tä­vää ti­lan­tees­sa, missä Suomen erosta hyö­tyi­si vain hyök­käys­so­taa käyvä Venäjä

Tilaajille

Entinen alp­pi­hiih­tä­jä Jukka Leino val­men­taa Levillä - Ur­hei­lu­lin­jan syksy tuo tul­les­saan nuo­ril­le alp­pi­hiih­tä­jil­le suun­na­tun val­men­nus­ryh­män

Levi Snow Sport Academyn huippu-urheilulinjan syksy on startannut uusien tuulien merkeissä.

Viime syksynä huippu-urheilulinjan valmentajana aloittaneen, aiemmin muun muassa Suomen alppimaajoukkueen päävalmentajana toimineen Petri Tuomikosken ja yläkoulutoiminnasta päävastuussa olevan Kaisa Puttosen rinnalle valmentajakolmikkoon liittyi elokuun alussa Jukka Leino. Hänet tunnetaan yhtenä Suomen menestyneimmistä alppihiihtäjistä, minkä lisäksi hänellä on kokemusta kuuden vuoden ajalta Suomen maajoukkueen valmentajana.

Kolme syytä

Leino kertoo olevansa tulevan talvikauden suhteen erittäin hyvillä fiiliksillä.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.