Pääkirjoitus: Ay-lii­ke ja hal­li­tus ovat ajau­tu­neet jää­rä­päi­syyt­tään pat­ti­ti­lan­tee­seen, mistä kum­man­kin on vaikea pe­rään­tyä

Lakko: Työ­tais­te­lu kes­keyt­tää ju­na­lii­ken­teen ensi tors­tai­na vuo­ro­kau­den ajaksi, lakko ei koske Poh­jois-Suo­men hen­ki­lö­yö­ju­na­lii­ken­net­tä

Rikos: Vä­ki­val­tai­nen ve­lan­pe­rin­tä Ro­va­nie­mel­lä toi 37-vuo­tiaal­le nai­sel­le reilut kaksi vuotta van­keut­ta

Mainos: Lapin Kansa Digi 13,90 €/kk – tilaa tästä

Tilaajille

El-Ouaz siirtyy ToPV:s­ta Italian pää­sar­jaan

Tanskan maajoukkuepelaaja Zakaria El-Ouaz siirtyy Tornion Palloveikkojen miesten futsal-liigan joukkueen riveistä Italian Serie A:ssa pelaavaan Polistenaan.

El-Ouaz oli alkukaudesta ToPV:n tehokkain pelaaja. Saldona 12:sta ottelusta oli seitsemän maalia ja seitsemän maalisyöttöä.

Polistena taistelee sarjapaikastaan Italian pääsarjassa. Joukkue on 16-joukkueisessa sarjassa 14:ntenä. Sarjasta putoaa kolme viimeistä joukkuetta.

ToPV:n pelit futsal-liigassa jatkuvat EM-kisatauon jälkeen 12. ja 13. helmikuuta, kun se on Joutsan Seudun Pallon ja ja Vieska Futsalin vieraana.

Torniolaisjoukkue on sarjassa yhdeksäntenä tasapisteissä viimeisellä pudotuspelipaikalla eli kahdeksantena majailevan valkeakoskelaisen Mad Maxin kanssa.

Lue Digiä _vain 1 €/kk_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita