Vastaa kyselyyn: Miten vie­tät­te tal­vi­lo­maa, vai­kut­taa­ko ra­ha­ti­lan­ne suun­ni­tel­miin?

Kolumni: Totuus odottaa yhä ker­to­jaan­sa

Tilaajille

Ee­va-Lii­na Ojan­ahol­le sprin­tin EM-ho­peaa Bul­ga­rias­sa – Aapo Vir­ka­jär­ven kulta kuor­rut­ti neljän mitalin päivän

Suunnistuksen nuorten EM-kilpailut avattiin perjantaina sprintillä aivan Velingradin ydinkeskustan puistoissa ja kujilla. Suomalaisittain kisat alkoivat erinomaisesti, sillä niin 16-vuotiaat pojat kuin 18-vuotiaat tytötkin saavuttivat kaksi mitalisijaa.

18-vuotiaissa tytöissä Ounasvaaran Hiihtoseuran Eeva-Liina Ojanaho saavutti ensimmäisen mitalinsa sprintissä kautta aikojen nuorten kansainvälisissä arvokisoissa.

Hopeinen mitali oli se mihin rahkeet riittivät, sillä Unkarin Rita Maramarosi oli kisassa ylivoimainen. Radalla 3000m 9.31 juossut, Espoon Suuntaa edustava unkarilainen ei tehnyt virheitä ja juhli näin edellisvuosien tapaan Euroopan mestaruutta.

– Kahdella edellisellä kerralla mitali oli lähellä, kun olin neljäs, niin totta kai tuntuu nyt tosi hyvältä, illan mitaliseremonioita odottamaan lähtenyt Ojanaho kertoi puhelimitse.

– Ei ollut mikään huippusuoritus, mutta oli kyllä saatu tehtyä odotuksia vaativammat radatkin alueelle, kisan ratamestarityötä näin kehunut Ojanaho kertaili suoritustaan.

Haluatko lukea tämän jutun?

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita

Rajaton lukuoikeus verkkosivuilla ja sovelluksessa Näköislehdet (ma-la) ja arkisto Galleriat, videot ja live-lähetykset Podcastit Päivittäiset uutiset sähköpostiisi