kolumni: Päi­vä­kir­ja: Re­ser­vi­läis­toi­min­ta tuo so­pi­vas­ti jän­ni­tys­tä ta­sai­seen arkeen

Podcast: Kar­va­lak­ki­do­ku­ment­ti osa 6: Kuk­ko­lan­kos­ki näyt­tää, mitä elävä jo­ki­kult­tuu­ri voi ih­mi­sel­le merkitä – Heik­ki­län tai­tei­li­ja­vel­jek­set ker­to­vat elä­mäs­tä Väy­län­var­rel­la

Tilaajille

Co­lum­bus otti yl­lä­tys­voi­ton Ca­ro­li­nas­ta – Bos­to­nin Tuukka Rask palasi NHL:ssä to­si­toi­meen: ”Tun­sin, että olin tullut kotiin”

Viime yön jääkiekkoliiga NHL:n kierroksella Boston Bruinsin fanit riemuitsivat, kun kuukausien tauon jälkeen joukkueen maalinsuulle asettui seuran pitkäaikainen luottomaalivahti Tuukka Rask. Viimeksi Rask pelasi viime vuoden kesäkuun alussa ja hänen uskottiin jopa lopettavan NHL-uransa. Vaikka suomalaisella oli pitkä tauko peleistä takana, niin Raskilla ei ollut ruosteesta tietoakaan, sillä suomalaismaalivahti torjui 25 kertaa ja auttoi joukkueensa 3-2-voittoon Philadelphia Flyersista.

– Se oli tunteikasta. Oli kaukana normaalista, miltä tunsin ennen peliä. Edellisestä pelistä oli aikaa kuukausia. Oli hienoa tuntea faniemme tuki. He ovat parhaat fanit. Tunsin, että olin tullut takaisin kotiin, Rask sanaili NHL:n nettisivuilla.