Heikot jäät: Sulan reu­nal­le jätetty pulkka ai­heut­ti mit­ta­van pe­las­tus­ope­raa­tion Ro­va­nie­mel­lä – "Jos huomaat jäällä liik­ku­via tu­ris­te­ja, saa huutaa"

Huutokaupat: Met­sä­hal­li­tus myy huu­to­kau­pal­la au­tio­tu­van Kevon luon­non­puis­tos­ta – "myy­dään vaikka muu­ta­mal­la kym­pil­lä"

Pääkirjoitus : Pe­rus­suo­ma­lai­set ei ole luo­pu­nut EU-ero­haa­veis­taan – se on yl­lät­tä­vää ti­lan­tees­sa, missä Suomen erosta hyö­tyi­si vain hyök­käys­so­taa käyvä Venäjä

Tilaajille

Border Priden liputus jakaa val­tuu­tet­tu­jen nä­ke­myk­siä – miksi Tornion kau­pun­gin so­me­ka­na­vil­la on ta­pah­tu­man mark­ki­noin­tia?

Tornion ja Haaparannan yhteinen Border Pride ja sen liputuskäytäntö nousi keskusteluun Tornion kaupunginvaltuuston ennakkoinfossa ja maanantai-iltana valtuuston kokouksessa.

Ennakkoinfon jälkeen valtuustoryhmiltä kysyttiin mielipidettä kaupungintalon edessä liputtamiseen. Rajakartanon edessä liputus on ollut joka vuosi, joskin sieltä on parina vuonna varastettu liput.

Miksi aiempina vuosina toteutetusta liputtamisesta luovuttiin, kaupunginjohtaja Jukka Kujala?

Valtuustoryhmissä oli erilaisia näkemyksiä. Asiasta ei ole tehty varsinaista päätöstä aiempina vuosina, joten valmisten asian ensi syksyksi ja silloin jokainen valtuutettu voi ilmaista näkemyksensä.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.