Tulipalot: Ro­va­nie­men Kar­von­ran­nas­sa palaa oma­ko­ti­ta­lon sauna – ­sam­mu­tus­työt käyn­nis­sä

Lakko: Työ­tais­te­lu kes­keyt­tää ju­na­lii­ken­teen ensi tors­tai­na vuo­ro­kau­den ajaksi, lakko ei koske Poh­jois-Suo­men hen­ki­lö­yö­ju­na­lii­ken­net­tä

Mainos: Lapin Kansa Digi 13,90 €/kk – tilaa tästä

Kolumni
Tilaajille

Bin­go­ta­lo päi­vit­tyy bur­ge­ri­ta­lok­si ja samalla vaihtuu jul­ki­si­vun väri – pe­rus­kor­jaa­mi­nen kes­kus­tas­sa kaipaa tar­kem­paa oh­jas­tus­ta

Moni on hieraissut silmiään viime päivinä Koskikadun ja Poromiehentien kulmausta lähestyessään. Ropsin talona tai bingotalona tunnettu punatiilinen kerrostalo on saamassa pintaansa vaalean rappauksen.

Rovaniemen palloseura (RoPS) myi vuosikymmenet omistamansa rakennuksen kesäkuussa uusille omistajille. Kauppa toi kaivattua helpotusta jalkapalloseuran talousahdinkoon. Korjausvelkaakin talolle oli kuulemma kertynyt, joten on hienoa, että keskeisellä paikalla komeileva talo viimein peruskorjataan.

Muutokset lähikorttelissa eivät jää tähän, sillä kadun toisella puolella sijaitsevan Rovaniemen pikaruokakeskittymän paikalle suunnitellaan kerrostalorakentamista. McDonald’s on saamassa uudet toimitilat Minimanin lähistöltä Lampelasta. Keskustan pikaruokanälkää saapuu sammuttamaan puolestaan Burger King, joka avautuu bingotaloon vielä loppuvuoden aikana.

Lue Digiä _vain 1 €/kk_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita