ROPS: Ro­va­nie­men Pal­lo­seu­ra he­rät­tää huolta ja pet­ty­mys­tä – ­ky­syim­me tuntoja va­paaeh­toi­sel­ta, jä­se­nel­tä, kan­nat­ta­jal­ta ja ju­nio­ri­pe­laa­jien van­hem­mal­ta

Kysely: Var­jos­taa­ko korona pik­ku­jou­lu­ja? Osal­lis­tu Lapin Kansan net­ti­ky­se­lyyn

Äänestys: Mikä on vuoden 2022 sy­käh­dyt­tä­vin lap­pi­lai­nen ur­hei­lu­ta­pah­tu­ma?

Kolumni
Tilaajille

Bin­go­ta­lo päi­vit­tyy bur­ge­ri­ta­lok­si ja samalla vaihtuu jul­ki­si­vun väri – pe­rus­kor­jaa­mi­nen kes­kus­tas­sa kaipaa tar­kem­paa oh­jas­tus­ta

Moni on hieraissut silmiään viime päivinä Koskikadun ja Poromiehentien kulmausta lähestyessään. Ropsin talona tai bingotalona tunnettu punatiilinen kerrostalo on saamassa pintaansa vaalean rappauksen.

Rovaniemen palloseura (RoPS) myi vuosikymmenet omistamansa rakennuksen kesäkuussa uusille omistajille. Kauppa toi kaivattua helpotusta jalkapalloseuran talousahdinkoon. Korjausvelkaakin talolle oli kuulemma kertynyt, joten on hienoa, että keskeisellä paikalla komeileva talo viimein peruskorjataan.

Muutokset lähikorttelissa eivät jää tähän, sillä kadun toisella puolella sijaitsevan Rovaniemen pikaruokakeskittymän paikalle suunnitellaan kerrostalorakentamista. McDonald’s on saamassa uudet toimitilat Minimanin lähistöltä Lampelasta.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.