Mainos

Best Caravan laa­jen­taa toi­min­taan­sa Ruot­siin – Haa­pa­ran­nas­sa vie­te­tään ava­jai­sia 1.-2.4.2023

Best Caravan on aloittanut kansainvälistymisen laajentamalla liiketoimintaansa Ruotsiin. Uusi Best Caravanin liike on avattu Haaparantaan vuoden 2023 alkupuoliskolla samoihin tiloihin Bilmax Sverige Ab:n kanssa. Liikkeessä vietetään avajaisia huhtikuun 1.–2. päivä.

Best Caravan - natiivi pääkuva

Uusi Best Caravanin myymälä palvelee ruotsalaisten asiakkaiden lisäksi myös suomalaisia asiakkaita Norrbottenin ja Meri-Lapin talousalueilla. Best Caravanin palvelukonseptiin tulee Ruotsin puolella ajoneuvojen kattavan valikoiman lisäksi tarvikemyyntiä sekä matkaparkkipalvelut. Uudessa liikkeessä palvellaan asiakkaita ruotsin kielen lisäksi myös suomen kielellä.

– Liiketoimintojen avaaminen Ruotsin puolelle on ollut jo pidempään harkinnassamme. Olemme analysoineet Ruotsin markkinaa kuin myös pohjoisen talousaluetta”, toteaa Best Caravanin toimitusjohtaja Lasse Sorvari.

– Kauppapaikkana Haaparanta on mitä parhain, ja talousalueella onkin lähes puoli miljoonaa asiakasta.

– Löysimme Best Caravanille loistavat uudet työntekijät Ruotsista ja heidän koulutuksensa on jo hyvällä mallilla. Ensimmäiset yhteistyösopimukset paikallisten toimijoiden kanssa on tehty ja uusien matkailuajoneuvomerkkien edustuksestakin on sovittu. Eli asiat ovat lähteneet rullaamaan hyvää vauhtia ja mielet ovat positiivisina, toteaa Lasse Sorvari.

Haaparannan toimipisteestä löytyy alkuun ajoneuvomyynti ja pieni tarvikekauppa.
Haaparannan toimipisteestä löytyy alkuun ajoneuvomyynti ja pieni tarvikekauppa.

Kattavat palvelut Norrbottenin ja Meri-Lapin alueen asiakkaille

Best Caravan on luonut Suomeen ainutlaatuisen konseptin, jollaista ei ole muualla Euroopassa. Matkailuajoneuvomyynnin lisäksi Best Caravanilla on Suomessa laaja tarvikemyynti, tarvikeverkkokauppa, huoltopalvelut, BestPark matkaparkkipalvelut, sekä liikkuvalle matkailijalle suunnitellut BestPoint huoltomoduulit. Best Caravanin uniikki kanta-asiakkuus tarjoaa asiakkaille palveluita sen jälkeen, kun ajoneuvokaupat on tehty. Suomessa Best Caravanilta matkailuajoneuvon ostaneille asiakkaille on muun muassa ilmaiset pesukadut, matkaparkkipalvelut, saunat ym.

– Nyt olemme alkaneet luomaan Ruotsiin samanlaista uniikkia konseptia. Meillä on aluksi Haaparannassa ajoneuvomyynti ja pieni tarvikemyynti. Luomme tällä hetkellä Ruotsiin omaa kanta-asiakasohjelmaa, sekä kartoitamme mahdollisuuksia tuoda kanta-asiakaspalvelumme myös ruotsalaisten asiakkaiden saataville, kertoo Best Caravanin markkinoinnista ja uusista liiketoiminnoista vastaava Tuomas Salminen.

Uuden toimipisteen avajaisia vietetään Haaparannassa (Hästskovägen 10) huhtikuun ensimmäisenä viikonloppuna 1.-2.4.2023 klo 10–16. Avajaisissa on luvassa monipuolista ohjelmaa koko perheelle ja tarjouksia myös ajoneuvoista. Tervetuloa!

Best Caravan on Suomen merkittävin matkailuajoneuvoratkaisuja ja -palveluita tarjoava yritys. Best Caravanilla on liikkeet Espoossa, Hyvinkäällä, Kuopiossa, Oulussa, Tampereella Turussa ja Seinäjoella. Liikevaihto oli vuonna 2021 hieman yli 68 miljoonaa euroa. Matkailuajoneuvojen ohella Best Caravanin palvelutarjonta kattaa varaosa- ja tarvikemyynnin sekä huolto-, pesu- ja matkaparkkipalvelut.