Tähtijuttu: Kak­sois­mur­ha toi kyy­ne­leet lau­ta­mie­hen silmiin – min­kä­lais­ta on maal­lik­ko­tuo­ma­ri­na toi­mi­mi­nen?

Rakentaminen: Pel­ko­sen­nie­men koulu val­mis­tuu rii­tai­sis­sa tun­nel­mis­sa – pääu­ra­koit­si­ja: "En kom­men­toi"

Pääkirjoitus : Pe­rus­suo­ma­lai­set ei ole luo­pu­nut EU-ero­haa­veis­taan – se on yl­lät­tä­vää ti­lan­tees­sa, missä Suomen erosta hyö­tyi­si vain hyök­käys­so­taa käyvä Venäjä

Tilaajille

Aust­ra­lia ja Uu­si-See­lan­ti emän­nöi­vät MM-fu­tis­ta 2023

Zurich

Australian ja Uuden-Seelannin yhteishakemus oli selkeä ykkösvaihtoehto jalkapallon naisten vuoden 2023 MM-kisojen hakuprosessissa. Kansainvälinen jalkapalloliitto Fifa teki torstain kokouksessaan päätöksen kisaemännästä Australian ja Uuden-Seelannin ja Kolumbian hakemusten välillä. Australian ja Uuden-Seelannin hakemus voitti odotetusti.

Hakuprosessia arvioitiin kaikkien aikojen kovatasoisimmaksi. Australian ja Uuden-Seelannin hakemus sai Fifan edustajilta 4,1 pistettä viidestä mahdollisesta, Japani 3,9 ja Kolumbia 2,8. Japani joutui kuitenkin alkuviikosta vetäytymään kisasta loppusuoralla, koska Tokion olympialaisten 2021 järjestämisen jälkeen toinen suurtapahtuma olisi tullut liian nopeasti

Aiemmin kisasta olivat tippuneet pois Brasilia, Argentiina, Etelä-Afrikka ja Koreoiden yhteishakemus.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.