Pelastaja: Nuorena Sakke Py­hä­jär­vi ajat­te­li ole­van­sa kuo­le­ma­ton, mutta omien lasten syntymä pani pe­las­ta­jan arvot uu­sik­si: "Meillä jo­kai­sel­la on antaa vain se sata pro­sent­tia"

Seksuaalisuus: On­ly­Fan­sin tuot­toi­suus tuli yl­lä­tyk­se­nä ja nyt Marika Fin­ger­roos suuntaa sek­si­vä­li­nei­den kas­va­vil­le mark­ki­noil­le

Pääkirjoitus: Hoi­ta­ja­mi­toi­tuk­sen ki­ris­tä­mi­sen lyk­kää­mi­nen lykkää myös on­gel­man rat­kai­se­mis­ta – kei­no­te­koi­ses­ta am­mat­ti­ra­jo­jen ra­ken­te­lus­ta on luo­vut­ta­va pi­kim­mi­ten

Tilaajille

Asun­to­mur­to­ja eri puo­lil­la Suomea teh­tail­lut kol­mik­ko van­git­tiin Oulussa – ul­ko­maa­lai­set hen­ki­löt teh­tai­li­vat lu­kui­sia ri­kok­sia Lapissa

Oulun käräjäoikeus on vanginnut kolme ulkomaalaista henkilöä, joita epäillään asuntomurtojen sarjasta. Poliisi epäilee, että he ovat murtautuneet useisiin asuntoihin eri puolilla Suomea ja anastaneet omaisuutta, kerrotaan Oulun poliisilaitoksen tiedotteessa.

Poliisille ilmoitettiin tammikuun aikana yhteensä 22:sta asuntomurrosta. Rikokset kohdistuivat pääsääntöisesti vapaa-ajan asuntoihin, mutta myös asuinkäytössä olleisiin rakennuksiin oli murtauduttu.

Poliisi otti kiinni kolme Romanian kansalaista Lahdessa. Heidän mukanaan oli suuri määrä anastetuksi epäiltyä omaisuutta, lähinnä koruja ja kelloja.

Esitutkinnan mukaan epäillyt tulivat Suomeen tammikuun puolessavälissä Tornion kautta.

He murtautuivat aluksi lukuisiin kohteisiin Lapissa ja Pohjois-Pohjanmaalla.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.