pääkirjoitus: Saa­me­lais­kä­rä­jät hy­väk­syi kiis­tel­lyn saa­me­lais­la­ki­esi­tyk­sen lähes yk­si­mie­li­ses­ti – vas­taa­vaa komp­ro­mis­si­ha­lua toi­voi­si löy­ty­vän edus­kun­nas­ta­kin

Joulukalenteri: Mitä löytyy Lapin Kansan jou­lu­ka­len­te­ris­ta? Avaa 3. päivän luukku tästä

Tilaajille

Ark­ti­sen kes­kuk­sen Timo Koi­vu­ro­va va­lit­tiin Suomen Ark­ti­sen Seuran pu­heen­joh­ta­jak­si

Suomen Arktisen Seuran uudeksi hallituksen puheenjohtajaksi on valittu Lapin yliopiston Arktisen keskuksen johtaja, tutkimusprofessori Timo Koivurova. Seuran syyskokous teki valinnan verkkokokouksessaan perjantaina.

Seuran hallituksen aiempi puheenjohtaja oli Tero Vauraste ja varapuheenjohtajana on toiminut Hannele Pokka. Seuran valtuuskunnan puheenjohtajana toimii pääministeri emeritus Paavo Lipponen.

Vuonna 2012 Helsingissä perustetun Suomen Arktisen Seuran tarkoituksena on seurata arktisen alueen kehitystä ja vaikuttaa arktista aluetta koskevissa kysymyksissä Suomen etua ajatellen.

Seura järjestää seminaareja, esitelmätilaisuuksia ja muita tilaisuuksia sekä ylläpitää yhteyksiä kansainvälisiin ja kotimaisiin arktisia alueita käsitteleviin järjestöihin, tutkimuslaitoksiin, yliopistoihin ja muihin organisaatioihin.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.