Pelastaja: Nuorena Sakke Py­hä­jär­vi ajat­te­li ole­van­sa kuo­le­ma­ton, mutta omien lasten syntymä pani pe­las­ta­jan arvot uu­sik­si: "Meillä jo­kai­sel­la on antaa vain se sata pro­sent­tia"

Seksuaalisuus: On­ly­Fan­sin tuot­toi­suus tuli yl­lä­tyk­se­nä ja nyt Marika Fin­ger­roos suuntaa sek­si­vä­li­nei­den kas­va­vil­le mark­ki­noil­le

Pääkirjoitus: Hoi­ta­ja­mi­toi­tuk­sen ki­ris­tä­mi­sen lyk­kää­mi­nen lykkää myös on­gel­man rat­kai­se­mis­ta – kei­no­te­koi­ses­ta am­mat­ti­ra­jo­jen ra­ken­te­lus­ta on luo­vut­ta­va pi­kim­mi­ten

Tilaajille

Anttola ja Kar­hu­maa lap­pi­lais­seu­ro­jen edus­ta­jat Rukalla

Suomen joukkueet Rukan maailmancupin avaukseen ensi viikonvaihteelle on nimetty. Lappilaisseurojen urheilijoista Ruka Nordicissa kisaavat Visa Ski Team Kemin torniolaishiihtäjä Niko Anttola sekä Ounasvaaran Hiihtoseuran yhdistetyn mies Waltteri Karhumaa.

Vauhdin puolesta kaiken kokenut Visa Ski Team Kemin Riitta-Liisa Roponen olisi hyvin mahtunut distanssimatkoille, mutta uransa viime kauteen virallisesti päättänyt Roponen pysyy Rukalla katsojan ominaisuudessa.

Maastohiihdon maailmancup alkaa Rukalta. Maastohiihdossa kilpaillaan perjantaina perinteisen sprintit, lauantaina 10 kilometrin perinteisen väliaikalähdöt ja sunnuntaina vuorossa on vapaan hiihtotavan 20 kilometrin takaa-ajot.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.