kolumni: Eikö ka­las­tus­la­ki olekaan kai­kil­le sama? Kysymys on nyt ajan­koh­tai­sem­pi kuin koskaan

Podcast: Kar­va­lak­ki­do­ku­ment­ti osa 6: Kuk­ko­lan­kos­ki näyt­tää, mitä elävä jo­ki­kult­tuu­ri voi ih­mi­sel­le merkitä – Heik­ki­län tai­tei­li­ja­vel­jek­set ker­to­vat elä­mäs­tä Väy­län­var­rel­la

Antti Tuis­kul­le li­sä­kon­sert­ti Olym­pia­sta­dio­nil­le

Antti Tuiskulla on kaksi konserttia Olympiastadionilla.
Antti Tuiskulla on kaksi konserttia Olympiastadionilla.
Kuva: Jussi Leinonen

Pop-laulaja Antti Tuisku on ilmoittanut järjestävänsä toisen konsertin Olympiastadionille elokuussa. Bailantaiksi nimetty ensimmäinen konsertti lauantaina 22. elokuuta varattiin loppuun muutamassa minuutissa, kun liput tulivat myyntiin tänä aamuna.

Uusi konserttipäivämäärä perjantaille 21. elokuuta julkistettiin heti aamupäivällä, ja kauppa lippukauppa lähti heti täyteen käyntiin.

Pitkältä tauolta palaava Tuisku on luvannut stadionille "maailmanluokan show´n". 

– Tematiikasta on vaikea lähteä tekemään suurempia paljastuksia, koska se liippaa aika läheltä jossain vaiheessa kuultavaa uutta musiikkia, mitä on jonkun verran tässä jo viritelty, Tuisku kertoi viime torstaina.

Laulaja ei tuolloin paljastanut, milloin uutta musiikkia on luvassa. Sen sijaan hän kertoi, että stadionilla ei kuulla pelkästään uutta materiaalia.

– Miehän oisin ihan mielipuolinen, jos jättäisin mun vanhat hitit esittämättä. Ehkä se isoin ongelma tulee olemaan se, että jotain hittejä pitää jättää pois. Kaikenkattava hittikimara on luvassa, Tuisku sanoi.

Suomen suosituimpiin pop-artisteihin lukeutuva on asunut viime ajat Espanjassa ja keskittynyt liikuntaopintoihin.

Tuiskun levy-yhtiö Warner kertoo tiedotteessaan, että edellisellä, kevään 2018 Mun on pakko twerkkaa -areenakiertueella artistin näki 60 000 ihmistä.