tähtijuttu: Kemin Seudun Osuus­pan­kin hen­ki­lös­tö kyy­ne­leh­ti poh­joi­sen isosta pank­ki­jät­ti­läi­ses­tä ulos­jää­mis­tä

Tilaajille

Antti Rinne raottaa eroonsa joh­ta­nei­ta ta­pah­tu­mia – Näin hän vastaa Katri Kul­mu­nin väit­tei­siin luot­ta­muk­sen me­ne­mi­ses­tä

Sdp:n puheenjohtaja Antti Rinne sanoo Lännen Median erikoishaastattelussa, että hänen johtamansa hallituksen alkutaipaletta hankaloitti se, että yhdellä puolueella ei ollut toimivaa johtoa. Rinne viittaa siihen, että kesti syksyyn ennen kuin keskustan seuraava puheenjohtaja oli tiedossa. Posti-sotku ei Rinteen mukaan ollut ainoa syy, jonka takia hän joutui jättämään hallituksensa eronpyynnön. Rinne myös kiistää sotkeutuneensa tarpeettomasti muiden ministereiden asioihin tai työmarkkinoiden toimintaan.

Vuosi sitten sdp:n puheenjohtaja Antti Rinne makasi Meilahden sairaalassa toipumassa sydäninfarktista ja lihaskunnon romahduksesta.

Rinne kuntoutui, palasi vaalikentille, johti puolueensa eduskuntavaalivoittoon ja sai kasattua viiden puolueen hallituksen.