Pelastaja: Nuorena Sakke Py­hä­jär­vi ajat­te­li ole­van­sa kuo­le­ma­ton, mutta omien lasten syntymä pani pe­las­ta­jan arvot uu­sik­si: "Meillä jo­kai­sel­la on antaa vain se sata pro­sent­tia"

Seksuaalisuus: On­ly­Fan­sin tuot­toi­suus tuli yl­lä­tyk­se­nä ja nyt Marika Fin­ger­roos suuntaa sek­si­vä­li­nei­den kas­va­vil­le mark­ki­noil­le

Pääkirjoitus: Hoi­ta­ja­mi­toi­tuk­sen ki­ris­tä­mi­sen lyk­kää­mi­nen lykkää myös on­gel­man rat­kai­se­mis­ta – kei­no­te­koi­ses­ta am­mat­ti­ra­jo­jen ra­ken­te­lus­ta on luo­vut­ta­va pi­kim­mi­ten

Tilaajille

Anni Vuo­hi­jo­ki heitti toivon Tokion olym­pia­lai­siin pää­sys­tä – "Ei auta kuin nuolla haavat"

Rovaniemen Reippaan painonnostaja Anni Vuohijoki on odottanut viimeiset viikot tietoa mahdollisesta paikasta Tokion olympialaisiin. Ensimmäisellä varasijalla naisten 64-kiloisissa oleva Vuohijoki heitti kuitenkin maanantaina viimeisen toivon pääsystä uran toisiin olympiakisoihin.

– Viimeisimpien tietojen mukaan kaikki oman sarjani paikat on lyöty lukkoon eikä kisoihin ole enää mahdollisuutta päästä. Ei auta kuin nuolla haavat, ja pitää vähän lomaa, Vuohijoki totesi.

– Odotan, että pääsen yli 10 vuoteen kunnon kesälomalle eli ilman harjoitusohjelmaa, ei työsopimuksia eikä opintoja. Arki jatkuu sitten elo-syyskuussa, nostaja jatkoi.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.