Lapsiperheet: Tervola maksaa Lapin muh­kein­ta vau­va­ra­haa, neljä lap­pi­lais­kun­taa ko­sis­ke­lee lap­si­per­hei­tä mak­sut­to­mal­la päi­vä­hoi­dol­la

Kolumni: Timo Soini ki­roai­si myös vihreän siir­ty­män

Asuntolainat: Nyt voit katsoa ajan­ta­sai­set eu­ri­bor-ko­rot Lapin Kansan netistä

Mainos: Tilaa Lapin Kansa Digi koko vuodeksi samaan hintaan: 12,90 € / kk + 1 kk kaupan päälle, tilaa tästä

Tilaajille

Am­pu­ma­hiih­to­toi­vo Sep­pä­län pa­luul­le maa­jouk­kuee­seen ei estettä – "Uskon, että hän haluaa olla mukana"

Haapajärvi

Suomen ampumahiihtoliitto julkisti viime perjantaina ensi kauden maajoukkueryhmänsä. Miesten A-maajoukkueen viime vuosien vakiojäsenen Tero Seppälän nimi puuttui tällä kertaa yllättäen listalta.

Viime kaudella uransa tasaisinta ja parasta tahtia pitänyt ja parhaimmillaan eliitin tuntumaan yltänyt Seppälä ei ole päävalmentaja Jonne Kähkösen mukaan tyytymätön maajoukkuevalmennukseen, mutta miettii nyt "harjoittelunsa kokonaisuutta" ja harkitsee vielä kuvioitaan maajoukkuepaikan suhteen.

Seppälä on toista mieltä. Kähkösen muotoilema liiton viesti ei Seppälää miellyttänyt, sillä hänen harjoitussuunnitelmansa olivat urheilijan mukaan valmiina jo huhtikuun alussa.

– Olen harmissani siitä, että asia on käännetty niin päin, että minun suunnitelmani olisivat jotenkin sekaisin, Seppälä kertoi Karjalaiselle. Hän lisää, että haluaisi aloittaa harjoittelun maajoukkueessa.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.