Kolumni: Kuusi mil­joo­naa mur­hat­tua vel­voit­taa si­nut­kin kat­so­maan pa­huut­ta silmiin

Sotaharjoitus: Teemu Hil­tu­nen, 25, sai käskyn ker­taus­har­joi­tuk­seen ja toimii nyt jouk­kueen va­ra­joh­ta­ja­na suu­res­sa Na­to-har­joi­tuk­ses­sa

Tilaajille

Am­pu­ma­hiih­to­toi­vo Sep­pä­län pa­luul­le maa­jouk­kuee­seen ei estettä – "Uskon, että hän haluaa olla mukana"

Haapajärvi

Suomen ampumahiihtoliitto julkisti viime perjantaina ensi kauden maajoukkueryhmänsä. Miesten A-maajoukkueen viime vuosien vakiojäsenen Tero Seppälän nimi puuttui tällä kertaa yllättäen listalta.

Viime kaudella uransa tasaisinta ja parasta tahtia pitänyt ja parhaimmillaan eliitin tuntumaan yltänyt Seppälä ei ole päävalmentaja Jonne Kähkösen mukaan tyytymätön maajoukkuevalmennukseen, mutta miettii nyt "harjoittelunsa kokonaisuutta" ja harkitsee vielä kuvioitaan maajoukkuepaikan suhteen.

Seppälä on toista mieltä. Kähkösen muotoilema liiton viesti ei Seppälää miellyttänyt, sillä hänen harjoitussuunnitelmansa olivat urheilijan mukaan valmiina jo huhtikuun alussa.

– Olen harmissani siitä, että asia on käännetty niin päin, että minun suunnitelmani olisivat jotenkin sekaisin, Seppälä kertoi Karjalaiselle. Hän lisää, että haluaisi aloittaa harjoittelun maajoukkueessa.

Opiskelukin vaatii Seppälän huomion

Päävalmentaja Kähkönen ei näe asiassa suurta dramatiikkaa.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.