Lista: Näissä pai­kois­sa on voinut al­tis­tua ko­ro­na­vi­ruk­sel­le

Mainos : Kaleva Median ja­ka­ja­na saat vai­kut­taa omaan työ­mää­rää­si ja tienaat sen mu­kai­ses­ti. Klikkaa tästä täyt­tä­mään työ­ha­ke­mus.

300 se­nio­ria sai kä­sin­teh­dyn ys­tä­vän­päi­vä­kor­tin Ro­va­nie­mel­lä

Lasten tekemät kauniit kortit jaettiin ystävänpäivän alla rovaniemeläisille senioreille.
Lasten tekemät kauniit kortit jaettiin ystävänpäivän alla rovaniemeläisille senioreille.
Kuva: Rovaniemen nuorkauppakamari

Rovaniemen nuorkauppakamari, Rovaniemen steinerkoulu ja käsityökoulu Peukku ilahduttivat noin 300 rovaniemeläistä senioria toimittamalla heille käsintehdyn kortin ystävänpäivänä.

Muista minua -ystävänpäiväprojektin käynnisti Rovaniemen nuorkauppakamari, joka halusi piristää paikkakunnan senioreita pitkän koronavuoden jälkeen.

Kortteja olivat tekemässä Rovaniemen steinerkoulun oppilaat sekä Taito-Lapin käsityökoulu Peukun askartelijat. Taidekehystämö Hyvärinen lahjoitti steinerkoulun käyttöön korttipohjia projektin toteutukseen.

Kortteja jaettiin viiteen palvelukotiin, joissa kortit otettiin vastaan hymyllä ja kiitoksella.

– Erään palvelukodin johtajalta ja henkilökunnalta saimme viestin, jossa kiitettiin hienoista korteista ja toivotettiin projektiryhmällekin hyvää ystävänpäivää, kertoo Kirsi Nousiainen Muista minua -projektista.

Nuorkauppakamarilla on työn alla jo seuraava projekti. Kevään kuntavaalien aikana se aikoo osallistua Lasten vaalit 2021 -projektiin. Sen tarkoituksena on tutustuttaa lapset äänestykseen ja lisätä heidän äänestysaktiivisuuttaan aikuisena.