tapahtumat: Pe­rin­tei­siä juh­lal­li­suuk­sia, tal­vi­uin­tia ja yh­teis­lau­lua – näin it­se­näi­syys­päi­vää vie­te­tään Ro­va­nie­mel­lä

pääkirjoitus: Kir­kol­la on edessä vai­kei­ta va­lin­to­ja seinien ja pal­ve­lu­jen välillä

vaalikone: Lapin Kansan vaa­li­ko­ne on nyt auki – Löydä it­sel­le­si sopiva ehdokas

Mainos: Lapin Kansa Digi 13,90 €/kk – tilaa tästä

Tilaajille

1,7 mil­joo­naa suo­ma­lais­ta saa ve­ron­pa­lau­tuk­sia kes­ki­viik­ko­na – mätkyjä menee maksuun elo­kuus­sa 108 mil­joo­naa euroa

Suomalaisille maksetaan veronpalautuksia joka kuukausi heinäkuusta joulukuuhun. Asiakasmäärältään isoin palautuspäivä on keskiviikkona 3. elokuuta, jolloin 1,7 miljoonaa suomalaista saa veronpalautuksia.

Elokuun jälkeen seuraavan kerran veronpalautuksia maksetaan 5. syyskuuta. Oman palautuspäivän voi tarkistaa Omavero-palvelusta tai verotuspäätöksestä.

Verohallinnon mukaan veronpalautukset eivät näy välttämättä tilillä heti aamulla.

– Jos veronpalautus ei näy tilillä heti aamulla, tilin saldo kannattaa tarkistaa uudestaan iltapäivän puolella. Jos rahat eivät sittenkään näy tilillä, veronpalautusten maksupäivä on voinut siirtyä. Oman tilanteen voi käydä tarkistamassa OmaVerosta, ylitarkastaja Juha Villman Verohallinnosta kertoo tiedotteessa.

Veronpalautuksen maksupäivä voi siirtyä esimerkiksi silloin, jos täydentää esitäytettyä veroilmoitusta, Verohallinto on saanut verotukseen vaikuttavia tietoja muualta esitäytetyn veroilmoituksen lähettämisen jälkeen, oikea tilinumero ei ole Verohallinnon tiedossa, veronpalautusta on käytetty verojen maksuksi tai jos veronpalautus on ulosmitattu.

Lue Digiä _vain 1 €/kk_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita