Kuvagalleria: Pidetyn kiek­ko­ero­tuo­ma­rin ura päättyi Ro­va­nie­mel­lä

Mainos: Jakajaksi Kaleva Mediaan - tutustu ja hae tästä

Tilaajille

Yli­tor­nio joutuu luo­pu­maan 2024 EM-voi­manos­tois­ta – kesällä alkava Kun­to­ta­lon re­mont­ti muutti Aa­va­sak­san Kisan suun­ni­tel­mat

Aavasaksan Kisa joutuu luopumaan klassisen voimanoston Euroopan mestaruuskilpailuista, jotka olivat kansainvälisessä kisakalenterissa 12.–17. maaliskuuta 2024. Syynä on ensi kesänä alkava Ylitornion Kuntotalon remontti.

– Valitettavasti EM-kisojen järjestäminen ei onnistu kyseisenä ajankohtana. Tämä tuli yllätyksenä sekä järjestäjälle että myös kunnalle, kun hanke pääsi mukaan opetus- ja kulttuuriministeriön rahoituslistalle syksyllä.

– Korvaavasta kilpailupaikasta neuvoteltiin Ylitornion kunnan kanssa viimeiseen asti. Sellaista ratkaisua, joka olisi nyt kilpailujen järjestämisen Ylitorniolla mahdollistanut aiheuttamatta merkittäviä lisäkustannuksia, ei löytynyt, Suomen Voimanostoliiton ylitorniolainen puheenjohtaja Tero Hyttinen harmittelee.

Ylitornion Kuntotalo valmistui vuonna 1987.

Haluatko lukea tämän jutun?

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita

Rajaton lukuoikeus verkkosivuilla ja sovelluksessa Näköislehdet (ma-la) ja arkisto Galleriat, videot ja live-lähetykset Podcastit Päivittäiset uutiset sähköpostiisi