Onnettomuudet: Moni soittaa po­ro­ko­la­ris­ta ensin tutulle po­ro­mie­hel­le, vaikka pitäisi il­moit­taa hä­tä­kes­kuk­seen – toimi näin, jos ajat poron päälle

Pääkirjoitus: Hal­li­tuk­sen on lei­kat­ta­va lisää, jos se aikoo pysyä ta­voit­teis­saan

Yritykset: Iissä si­jait­see eri­koi­nen ki­vi­jal­ka­kaup­pa, joka tun­ne­taan ete­läs­sä asti – Yrit­tä­jä­si­sa­ruk­sil­la on edel­leen myyn­nis­sä 10 000 VHS-ka­set­tia

Mainos: Lapin Kansa Digi 13,90 €/kk – tilaa tästä

Tilaajille

Yksi Mes­tik­sen epä­miel­lyt­tä­vim­mis­tä pa­keis­ta RoKin 10. so­pi­mus­pe­laa­ja

Kausikorttikampanja maaliin: yli 1000 korttia varattuna – Kausikorttikampanja maaliin: yli 1000 korttia varattuna.

Puolustaja Aleksi Kenttämaasta tuli Rovaniemen Kiekon 10:s sopimuspelaaja seuraavalle mestiskaudelle. Sopimus julkistettiin tutusti kausikorttihaasteen tahdissa eli RoKilla o nyt varattuna yli 1000 kausikorttia.

Tämä tarkoittaa samalla sitä, että kausikorttikampanjan tavoite on saavutettu ja edulliset kampanjahinnat toteutuvat. Kausikorttikampanja on käynnissä vielä 29.5. asti.

Vuosi sitten paluun Lappiin ja RoKiin tehnyt 22-vuotias ylitorniolainen kantoi isoa vastuuta RoKin takalinjoilla heti ensimmäisellä Mestis-kaudellaan. 51 runkosarjan ottelussa saldona oli yhdeksän tehopistettä ja peliaikaa keskimäärin liki 19 minuuttia. Pudotuspeleissä hän pelasi loukkaantumisen vuoksi vain kaksi ottelua.

Kenttämaa pitää tulevallakin kaudella huolen, että RoKin maalinedustalle ei ole mukava pyrkiä.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.