kolumni: Han­ka­lat ajat vaa­ti­vat jät­ti­mäi­siä uh­rauk­sia, mutta ei koskaan kau­pun­geis­sa

Pian kylmenee: Lapissa voi olla pa­rin­kym­me­nen­kin asteen yö­pak­ka­sia

Tilaajille

YKI otti re­vans­sin KiPS:s­ta jat­ko­ajal­la – RoPo paransi SoPaa vastaan

KiPS-YKI 4-5 ja. (1-1, 2-1, 1-2, 0-1): Jääkiekon Lappiliigassa Yläkemijoen Kiekko hävisi edellisellä kierroksella kotonaan Rovaniemellä Kittilän Palloseuralle, mutta otti nyt revanssin vieraissa jatkoaikavoitolla. Arttu Soudunsaari teki ratkaisumaalin ajassa 61.14.

Lähellä oli KiPS:n voitto nytkin, sillä se oli ottelussa pitkään kuskin paikalla. YKI siirtyi ottelussa ensimmäisen kerran johtoon kolmannessa erässä, mutta sen kotijoukkue vielä tasoitti 4-4:ään.

KiPS kesti pitkältä maalivahtinsa Ville Laasosen myötä, joka torjui peräti 62 laukausta. YKI:n Eero Majavakin toisessa päässä joutui 42 kertaa torjuntatöihin.

Ottelun tehokaksikko oli YKI:n Petteri Pyykönen (1+2) ja kapteeni Joonas Boren (1+1). KiPS:n Aaro Koivuniemi teki ottelun avausmaalin alivoimalla.

Tappiosta huolimatta KiPS pysyy sarjataulukossa YKI:n yläpuolella neljäntenä, sillä tämä ottelu oli YKI:n viimeinen runkosarjassa.

Haluatko lukea tämän jutun?

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita

Rajaton lukuoikeus verkkosivuilla ja sovelluksessa Näköislehdet (ma-la) ja arkisto Galleriat, videot ja live-lähetykset Podcastit Päivittäiset uutiset sähköpostiisi