ROPS: Ro­va­nie­men Pal­lo­seu­ra he­rät­tää huolta ja pet­ty­mys­tä – ­ky­syim­me tuntoja va­paaeh­toi­sel­ta, jä­se­nel­tä, kan­nat­ta­jal­ta ja ju­nio­ri­pe­laa­jien van­hem­mal­ta

Kysely: Var­jos­taa­ko korona pik­ku­jou­lu­ja? Osal­lis­tu Lapin Kansan net­ti­ky­se­lyyn

Äänestys: Mikä on vuoden 2022 sy­käh­dyt­tä­vin lap­pi­lai­nen ur­hei­lu­ta­pah­tu­ma?

Tilaajille

YKI kaatoi Lap­pi­lii­gas­sa Tu-Ki:n vii­mei­ses­sä erässä

Jääkiekon Lappiliigassa päästiin pelaamaan sunnuntaina, kun jää oli kunnossa myös Ivalossa. Lauantaina Tunturi-Kiekon ja Yläkemijoen Kiekon välinen ottelu jouduttiin keskeyttämään jo reilun viiden minuutin pelin jälkeen jääongelmien takia.

Sunnuntaina kotijoukkue Tu-Ki joutui antautumaan YKI:lle 4-8 (0-2, 4-2, 0-4). Ratkaisu tuli vasta viimeisessä erässä, jonka alussa YKI iski kolme maalia kahteen ja puoleen minuuttiin. Tu-Ki oli noussut toisessa erässä hienosti tasoihin, mutta huonon kolmannen erän kruunasi YKI:n alivoimamaali. YKI onnistui ottelussa kertaalleen myös ylivoimalla.

Ottelun parhaat pistemiehet olivat YKI:n Arttu Soudunsaari (2+0), Rasmus Pallari (1+1), Petteri Pyykönen (1+1) ja Santeri Karvonen (1+1).

Ensi lauantaina Tu-Ki kohtaa kotonaan rovaniemeläisen Kuru Hockeyn ja Kittilässä puolestaan pelaavat vielä ilman pisteitä olevat Kittilän Palloseura ja Sodankylän Pallo.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.