Mainos

Yh­teis­työs­sä ja luon­nos­sa on voimaa

Adventure Race Rovaniemi -seikkailukisa on laajan yhteistyön tulos. Kisan on kasannut suuri määrä toimijoita, jotka ovat halunneet kehittää aivan uudenlaisen työhyvinvointitapahtuman. Yksi yhteistyökumppaneista on Arctic Warriors Oy, jonka tuotteita on tarjolla huoltopisteissä ja palkintoina.

– Halusimme lähteä AR:n yhteistyökumppaniksi, koska tapahtuma sopii myös omiin toimintapoihimme: hyvinvointia luonnosta pieni pilke silmäkulmassa ja ilman ryppyotsaista vääntämistä, kertoo Tuija Kauppinen.

– Arjen tiimellyksessä monesti unohdamme, että hyvinvointi syntyy pienistä arjen valinnoista. Hyvässä henkisessä ja fyysisessä kunnossa oleva työntekijä tekee myös parempaa tulosta. Unohdamme usein sen, että olemme täällä Lapissa todella etuoikeutettuja. Hengitämme maailman puhtainta ilmaa ja luonnon antimet ovat arktisten kasvuolosuhteiden ansiosta tutkitusti ravinteikkaita.

– Seikkailukisa, joka käydään upeissa maisemissa yhdessä luonnosta lähtöisin olevien tuotteiden kanssa mahtava kokonaisuus, toteaa Arctic Warriors Oy:n myynti- ja markkinointipäällikkö Kauppinen.

Arctic Warriors tarjoaa kisan osallistujille lisäpuhtia tuotteillaan.

– Toivottavasti järjestäjät ovat varautuneet siihen, että kisaajat saattavat painaa kuin porot tunturissa, Kauppinen nauraa.

Luvassa on säätiedotuksen mukaan erittäin hyvää keliä, toivottavasti aurinko hellii järjestelyitä myös tällä viikolla.