pääkirjoitus: Hal­li­tuk­sen yritys rat­kais­ta van­hus­hoi­van epä­koh­dat hoi­ta­ja­mi­toi­tuk­sel­la epä­on­nis­tui ja pahensi alan on­gel­mia – nyt hyvät neuvot ovat kalliit

kolumni: Koirasi osaa sen, mistä saatat vain haa­veil­la

Podcast: Kar­va­lak­ki­do­ku­ment­ti osa 5: Eevi, Reino, Piija ja Kek­ko­nen

Tilaajille

Vuo­ka­tin Katri Ly­lyn­pe­rä jätti lop­pu­ki­ris­sä Vantaan Jasmi Joen­suun ank­ku­ri­osuu­den tril­le­ris­sä – Visa Ski Team neljäs naisten SM-vies­tis­sä Ou­nas­vaa­ral­la

Naisten 3x5 kilometrin viesti tarjosi sakeassa lumisateessa Ounasvaaran talvikisojen yleisölle huikean jännitysnäytelmän, jossa Suomen mestaruus ratkesi vasta loppusuoralla. Vuokatti Ski Team Kainuun Katri Lylynperä jätti hiihtostadionin sillalla Vantaan Hiihtoseuran Jasmi Joensuun ja varmisti seuralleen SM-kultaa 5,2 sekunnin erolla.

Vuokatti Ski Team Kainuun leirissä riemu repesi, kun Katri Lylynperä tykittii maaliin ennen Vantaan Hiihtoseuran Jasmi Joensuuta.
Vuokatti Ski Team Kainuun leirissä riemu repesi, kun Katri Lylynperä tykittii maaliin ennen Vantaan Hiihtoseuran Jasmi Joensuuta.
Kuva: Pekka Aho

Ikaalisten Urheilijoiden ankkurille Krista Pärmäkoskelle jäi tehtäväksi nostaa joukkueensa mitaleille, ja sen hän odotetusti tekikin. Kulta ja hopea eivät olleet Pärmäkosken ulottuvilla, mutta pronssia lohkesi 38,4 sekuntia Vuokatin perässä.