Työtaistelut: SAK ja jä­sen­lii­tot aloit­ta­vat po­liit­ti­set työ­tais­te­lu­toi­met ensi vii­kol­la – EK:n Hä­kä­mies toi­min­ta­päi­vis­tä: Ää­rim­mäi­sen huo­les­tut­ta­vaa

pääkirjoitus: Orpon hal­li­tuk­sen en­sim­mäi­nen bud­jet­ti jatkaa valtion vel­kaan­tu­mis­ta en­ti­seen tahtiin

Mainos: Lapin Kansa Digi 13,90 €/kk – tilaa tästä

Tilaajille

Vuoden ur­hei­li­ja saa jat­kos­sa "vies­ti­ka­pu­lan" – Minna Vii­ta­läh­den suun­nit­te­le­ma pal­kin­to pitää si­säl­lään viestin mm. edel­li­sel­tä vuoden ur­hei­li­jal­ta

Urheilutoimittajain Liiton jäsenet ovat äänestäneet Vuoden urheilijan jo vuodesta 1947 lähtien. Tänä vuonna palkitaan järjestyksessään 76. Vuoden urheilija ja voittaja saa ensimmäistä kertaa palkinnokseen täysin uuden, Vuoden urheilija -palkinnon. Voittaja julkistetaan Urheilugaalassa 12. tammikuuta 2023.

Uuden Vuoden urheilija -palkinnon suunnittelusta on vastannut oululaislähtöinen, nykyisin Rotterdamissa asuva Minna Viitalähde (Mint Station).

– Palkinnon suunnittelun tärkeimpiä lähtökohtia oli käytettävyys. Tavoitteena oli luoda helposti pideltävä ja suhteellisen kevyt palkinto, joka kuitenkin huokuu arvokkuutta ja kestää aikaa.

– Ensimmäisessä vaiheessa listasin aiheeseen liittyviä sanoja ylös liittyen sekä palkinnon saajaan, mutta myös sen myöntäjään: urheilija, urheilu, voitto, sisu, hiki, journalismi, toimittaja, viestintä, viesti jne.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.