Tulipalo: Oma­ko­ti­ta­lo kärsi pahoja vau­rioi­ta palossa Ra­nual­la - jäl­ki­sam­mu­tus­työt kes­tä­vät pit­käl­le iltaan

Pääkirjoitus: Ko­ti­mais­ta mar­ja-alaa ra­vis­tel­lut ri­kos­tut­kin­ta on valmis ja siirtyy nyt syy­te­har­kin­taan – mai­ne­hait­ta on jo varma, eikä sen kor­jaan­tu­mi­ses­ta ole takeita

Mainos: Lapin Kansa Digi 13,90 €/kk – tilaa tästä

Tilaajille

Visa Ski Team Kemin Niko Ant­to­lan ja Veeti Pyykön MM-ki­sa­va­lin­ta si­net­tiä vaille selvä

Visa Ski Team Kemin Niko Anttola ja Veeti Pyykkö voivat aloittaa jo valmistautumisen tämän kuun lopussa Norjassa järjestettäviin nuorten (20-ja 23-vuotiaat) MM-hiihtoihin.

MM-joukkue nimetään lähipäivinä, mutta molemmat antoivat kisavalintaan oikeuttavat näytöt viikonvaihteen katsastuskisoissa Vuokatin FIS-hiihdoissa.

Sunnuntaina 20-vuotiaiden vapaalla 15 kilometrillä Anttolalla ja Norrvalla Ski Teamin Alexander Ståhlbergilla oli kova kisa voitosta, jonka Ståhlberg otti vain 0,3 sekunnin erolla torniolaishiihtäjään.

– Tiukaksihan tuo meni. Kisa sujui kuten olin ajatellutkin ja koko viikonlopun suoritukset olivat sellaista hyvää perustekemistä, tuumaili Anttola, joka täyttää 19 vuotta runsaan viikon kuluttua.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.