Koronavirus: Kit­ti­lä­läi­seen hoi­va­ko­tiin vie­rai­lu­kiel­to, vi­ruk­sel­le voinut al­tis­tua Kit­ti­län Nes­teel­lä ja Levin kyl­py­läs­sä

Eläimet: Tor­nios­sa ka­don­nut­ta Paa­vo-koi­raa et­sit­tiin viisi päivää – lopulta Paavo löytyi, mutta louk­kaan­tu­nee­na

Vim­pe­lin täh­ti­pe­laa­ja Kanala tois­tai­sek­si sivuun jouk­kuees­ta, IL:n mukaan syynä rat­ti­juo­pu­mus: "Haluan saada apua on­gel­maa­ni"

Miesten Superpesiksen Vimpelin Vedon tähtipelaaja Mikko Kanala on toistaiseksi sivussa joukkueen toiminnasta, seura kertoi keskiviikkona.

– Kanala jää vähintään kuukauden mittaiselle sairauslomalle henkilökohtaisten syiden vuoksi. Toimenpiteellä halutaan turvata Mikolle kaikki mahdollinen tuki ja apu haastavassa tilanteessa, seura ilmoitti.

Kanala, 29, kertoi alkuviikosta sosiaalisessa mediassa alkoholiongelmastaan. Iltalehti uutisoi, että taustalla on lehden tietojen mukaan Kanalan syyllistyminen rattijuopumukseen.

– Kadun tapahtuneita asioita ja pyydän anteeksi joukkueelta, seuralta ja faneilta. Tarvitsen nyt tauon pesäpallosta ja haluan saada apua ongelmaani, Kanala totesi Vedon sivuilla.

– Vimpelin Veto seisoo pelaajiensa tukena myös vaikeina aikoina. Emme jätä Mikkoa yksin, vaan annamme mahdollisuuden tarvittavan avun saamiseen. Teemme parhaamme ollaksemme hänen tukenaan nyt ja jatkossa, seura ilmoitti.