Tähtijuttu: Kak­sois­mur­ha toi kyy­ne­leet lau­ta­mie­hen silmiin – min­kä­lais­ta on maal­lik­ko­tuo­ma­ri­na toi­mi­mi­nen?

Rakentaminen: Pel­ko­sen­nie­men koulu val­mis­tuu rii­tai­sis­sa tun­nel­mis­sa – pääu­ra­koit­si­ja: "En kom­men­toi"

Pääkirjoitus : Pe­rus­suo­ma­lai­set ei ole luo­pu­nut EU-ero­haa­veis­taan – se on yl­lät­tä­vää ti­lan­tees­sa, missä Suomen erosta hyö­tyi­si vain hyök­käys­so­taa käyvä Venäjä

Tilaajille

Ville Pokka menossa Ruot­siin – tor­nio­lai­nen olym­pia­voit­ta­ja ja maail­man­mes­ta­ri neu­vot­te­lee Fär­jes­ta­din kanssa

Oulun Kärppien ensi kauden joukkueeseen vahvasti tyrkyllä ollut Joona Koppanen jatkaa uraansa Pohjois-Amerikassa. NHL-seura Boston Bruinsin farmijoukkue Providencessa päättyneellä kaudella kiekkoillut hyökkääjä solmi yksivuotisen jatkosopimuksen, jossa farmiliigapalkka on murto-osa NHL-ansioista.

Tamperelainen Koppanen ei ole pelannut urallaan vielä yhtään NHL-ottelua, mutta loppukauden vahvat esitykset AHL:ssä nostavat 24-vuotiaan hyökkääjän toiveita.

Kärpät joutunee suuntaamaan katseensa muualle myös puolustajaosastolla. Viime viikolla maailmanmestaruutta juhlinut Ville Pokka on ruotsalaismedian tietojen mukaan maan tuoreen mestarin Färjestadin kiikarissa.

Pokan ja Färjestadin neuvotteluista kirjoittavat muun muassa Aftonbladet ja Värmlands Folkblad.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.