pääkirjoitus: Suomi juhlii 106. it­se­näi­syys­päi­vään­sä en­sim­mäi­sen kerran puo­lus­tus­liit­to Naton jä­se­ne­nä – sul­je­tun itä­ra­jan takaa on turha odo­tel­la korkean tason on­nit­te­lu­ja

Puolustusvoimat: Ken­raa­li­kun­nas­sa vain yksi ylennys – katso tästä kaikki ylen­nyk­sen saaneet Lapissa

Juhlapyhä: Lapin Kansa il­mes­tyy it­se­näi­syys­päi­vä­nä vain nä­köis­leh­te­nä ver­kos­sa – seu­raa­va pai­net­tu lehti il­mes­tyy per­jan­tai­na 8.12.

Mainos: Lapin Kansa Digi 13,90 €/kk – tilaa tästä

Tilaajille

Vil­la­su­kat jäivät Jukka Leh­to­sen jalkaan uran pää­tyt­tyä – "Voin kertoa, että mitään ma­giik­kaa sukkien käyt­töön ei liity"

Arctic Volleyn uusi päävalmentaja Jukka Lehtonen on mies, joka ei villasukkiaan hylkää. Niistä on tullut melkein tavaramerkki, sillä Lehtonen tassuttelee villasukissaan niin harjoitukset kuin pelitkin.

Joku epäili, että sukkiin liittyy jokin taika. Onko näin?

– Et ole ensimmäinen, joka tästä kysyy. Voin kertoa, että mitään magiikkaa sukkien käyttöön ei liity. Lopetettuani oman aktiiviuran, oli jalkaterien kanssa ongelmia. Jalat eivät tykänneen kengistä, joten vaihdoin sukkiin. Nyt tilanne ja kivunsietokyky on parempi. Villasukat jäivät kuitenkin käyttöön, Lehtonen valaisee.

Lehtosen perheessä työt tulevat väkisinkin kotiin, sillä ArVon fysiikkavalmentajana toimii Jukan puoliso Johanna Lehtonen.

:
:

Hyvää itsenäisyyspäivää!

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Lue tilauksella tämä ja muut kiinnostavat artikkelit Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa