Heikot jäät: Sulan reu­nal­le jätetty pulkka ai­heut­ti mit­ta­van pe­las­tus­ope­raa­tion Ro­va­nie­mel­lä – "Jos huomaat jäällä liik­ku­via tu­ris­te­ja, saa huutaa"

Huutokaupat: Met­sä­hal­li­tus myy huu­to­kau­pal­la au­tio­tu­van Kevon luon­non­puis­tos­ta – "myy­dään vaikka muu­ta­mal­la kym­pil­lä"

Pääkirjoitus : Pe­rus­suo­ma­lai­set ei ole luo­pu­nut EU-ero­haa­veis­taan – se on yl­lät­tä­vää ti­lan­tees­sa, missä Suomen erosta hyö­tyi­si vain hyök­käys­so­taa käyvä Venäjä

Tilaajille

Viisi pe­laa­jaa jättää Luu­la­jan – jou­kos­sa Suomen maa­jouk­kuees­sa pe­lan­nut puo­lus­ta­ja

Luulaja

Jääkiekon Ruotsin SHL:ssä pelaava Luulaja menettää ainakin viisi pelaajaa tämän kauden joukkueestaan. Seuran tiedotteen mukaan puolustaja Joonas Jalvanti ja Yohann Auvitu sekä hyökkääjä Emil Larsson eivät pelaa Luulajassa ensi kaudella. Puolustaja Jesper Sellgren ja hyökkääjä Filip Hållander sen sijaan palaavat NHL-seuroihinsa, joista he olivat lainalla Luulajassa tämän kauden.

Jalvanti on pelannut Suomen miesten maajoukkueessa kaudella 2015–16. Myös Auvitu on suomalaisyleisölle erittäin tuttu pelaaja, kun ranskalainen kurvaili Liigassa ja Mestiksessä ennen Pohjois-Amerikkaan siirtymistään. Luulajaa hän edusti vain pari kuukautta.

Lisäksi Luulajan tämän kauden pelaajista maalivahti Joel Lassinantin, puolustaja Nils Lundkvistin ja hyökkääjä Konstantin Komarekin tulevaisuus on epäselvä.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.