Jääkiekko: RoKi Hockey sai ison omis­ta­jan Sveit­sis­tä – EHC Klo­te­nin osa­omis­ta­ja Mike Schälch­li on Lapin ystävä

Pääkirjoitus: Venäjä jatkaa hyb­ri­di­ope­raa­tio­taan Suomen rajalla niin kauan kun se katsoo hyö­ty­vän­sä siitä

äänestä: Mikä on vuoden 2023 sy­käh­dyt­tä­vin lap­pi­lai­nen ur­hei­lu­ta­pah­tu­ma? Äänestä suo­sik­kia­si ja osal­lis­tu ar­von­taan

Mainos: Lapin Kansa Digi 13,90 €/kk – tilaa tästä

Tilaajille

Vertti Hän­ni­nen ampui RoPSin voit­toon rank­ka­ris­ta li­sä­ajal­la

Rovaniemeläisjoukkue otti neljännen peräkkäisen voiton Ykkösessä.

Rovaniemen Palloseura otti neljännen peräkkäisen voiton jalkapallon Ykkösessä, kun RoPS kaatoi vierasottelussa Helsingissä Klubi04:n maalein 0–1 (0–0). Voitolla rovaniemeläisjoukkue vankisti asemiaan sarjan kärjessä, kun runkosarjaa on RoPS:lla pelaamatta kaksi ottelua.

Vahvasti näytti jo siltä, että ottelu olisi päättynyt tasan 0–0, mutta sitten kotijoukkueen Christopher James otti lisäajalla toisen varoituksen, sai punaisen kortin ja RoPSin Vertti Hänninen pääsi laukomaan rovaniemeläiset riemastuttavaan voittoon pilkulta aivan loppuhetkillä.

– Siinä oli kulmapotku, jonka jälkeen kaveri repi minua kahdella kädellä ja siitä sitten vihellettiin pilkku. Ja eihän Hänninen niitä missaa, sanoi RoPSin puolustuksessa vahvan pelin pelannut Luka Kuittinen.

Lue Digiä _vain 1 €/kk_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita