työtaistelut: Yk­si­tyi­sen so­siaa­li­pal­ve­lu­alan työ­rii­das­sa ei vielä sopua – uudet lakot uh­kaa­vat alkaa kes­ki­viik­ko­na

Kolumni: Tulva näytti am­mat­ti­lai­sil­le ja pai­kal­li­sil­le voi­man­sa

pääkirjoitus: Hal­li­tus­neu­vot­te­li­jat se­lät­ti­vät en­sim­mäi­sen krii­sin­sä, mikä lu­pai­lee por­va­ri­hal­li­tus­ta – se tar­vit­see sel­viy­tyäk­seen korkeaa krii­sin­sie­to­ky­kyä

Mainos: Jakajaksi Kaleva Mediaan kesän ajalle - tutustu ja hae tästä

Tilaajille

Venla Tau­la­vuo­ri nos­tet­tiin nuorten suun­nis­tus­maa­jouk­kuee­seen

Suunnistuksen nuorten maajoukkueen valintaleiri pidettiin viikonloppuna. Leirin perusteella maajoukkueeseen nimettiin seitsemän uutta nuorta. Yksi uusista on Alatornion Pirkkojen lupaus Venla Taulavuori, joka nappasi mitaleita kesän SM-rasteilla ja oli nuorten EM-kisoissa hopeaa voittaneessa viestijoukkueessa.

Nuorten maajoukkueen valintajärjestelmää muutettiin tänä syksynä niin, että maajoukkuepaikka on lähtökohtaisesti aina kaksivuotinen ja uudet urheilijat valitaan syksyisin kilpailumenestyksen sekä valintaleirin testien ja haastattelujen perusteella.

– Nuorten maajoukkuetoiminnassa pyritään pitkäjänteiseen valmennuksen tukemiseen, eikä yksi heikompi kausi pudota ketään pois ryhmästä. Maajoukkueen tavoitteena on auttaa urheilijoita kasvamaan kohti aikuishuippua ja vuosittaiset nuorten arvokilpailut ovat välitavoitteita, kuvaa nuorten maajoukkueen vastuuvalmentaja Antti Örn.

Aiemmin syksyllä nimettiin 15 urheilijaa, jotka jatkavat nuorten maajoukkueessa kaudelle 2019.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.