Heikot jäät: Sulan reu­nal­le jätetty pulkka ai­heut­ti mit­ta­van pe­las­tus­ope­raa­tion Ro­va­nie­mel­lä – "Jos huomaat jäällä liik­ku­via tu­ris­te­ja, saa huutaa"

Huutokaupat: Met­sä­hal­li­tus myy huu­to­kau­pal­la au­tio­tu­van Kevon luon­non­puis­tos­ta – "myy­dään vaikka muu­ta­mal­la kym­pil­lä"

Pääkirjoitus : Pe­rus­suo­ma­lai­set ei ole luo­pu­nut EU-ero­haa­veis­taan – se on yl­lät­tä­vää ti­lan­tees­sa, missä Suomen erosta hyö­tyi­si vain hyök­käys­so­taa käyvä Venäjä

Tilaajille

Valt­te­ri Bottas: ”Pys­tyin väis­tä­mään tänään monta luotia”

Mercedeksen suomalaisässä selvitti Spielbergin ryskeen ja sai unelma-alun MM-sarjaan. Lewis Hamilton sai lähtörangaistuksen ja putosi palkintokorokkeelta aikasakon takia.

Spielberg/Helsinki

Valtteri Bottas johti täydet 71 kierrosta pitkään odotettua formula ykkösten kauden avauskisaa Itävallassa, mutta vaivattomasti nastolalaisen uran kahdeksas gp-voitto ei tullut. Dramaattisessa avauskisassa turva-auto ilmestyi Spielbergin radalle kolmeen otteeseen. Lisäksi Mercedeksen menopelit joutuivat himmailemaan menoaan teknisten ongelmien takia.

– F1-kisan voittaminen ei ole koskaan helppoa, mutta tänään se ei ainakaan sitä ollut. Kun on johtoasemassa, asioiden haluaa pysyvän tasaisina ja ongelmattomina, mutta kolmannen turva-auton kohdalla olin jo että ”ihan oikeasti, taasko”? Pystyin väistämään monta luotia tänään, toisen ykkössijansa Itävallassa napannut Bottas huokaili.

Painetta Bottakselle antoi eritoten tallitoveri ja autonsa toisena maaliin tuonut Lewis Hamilton, jota ei kuitenkaan nähty palkintopallilla.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.