Heikot jäät: Sulan reu­nal­le jätetty pulkka ai­heut­ti mit­ta­van pe­las­tus­ope­raa­tion Ro­va­nie­mel­lä – "Jos huomaat jäällä liik­ku­via tu­ris­te­ja, saa huutaa"

Huutokaupat: Met­sä­hal­li­tus myy huu­to­kau­pal­la au­tio­tu­van Kevon luon­non­puis­tos­ta – "myy­dään vaikka muu­ta­mal­la kym­pil­lä"

Pääkirjoitus : Pe­rus­suo­ma­lai­set ei ole luo­pu­nut EU-ero­haa­veis­taan – se on yl­lät­tä­vää ti­lan­tees­sa, missä Suomen erosta hyö­tyi­si vain hyök­käys­so­taa käyvä Venäjä

Tilaajille

Valt­te­ri Bottas: "Her­ras­mies­so­pi­mus­ta ei ri­kot­tu"

Formula ykkösten kauden toisessa gp-kilpailussa sunnuntaina kohautti Mercedeksen Valtteri Bottaksen ja Williamsin George Russellin kolari, joka päätti kummankin kilpailun. Kumpikin syytteli tapahtuneesta toista, ja Russellin mukaan Bottas syyllistyi rikkomaan F1:n "herrasmiessopimusta".

– Meillä on herrasmiessopimus siitä, että kun nopeampi auto lähestyy DRS:n kanssa, et heiluta rattia viimeisellä mahdollisella hetkellä, Russell totesi käärmeissään.

– Se on pienen pieni liike, mutta kun liikut 220 mailin tuntinopeudella (noin 350 kilometriä tunnissa) ja menet 30 mailia tunnissa (50 kilometriä tunnissa) nopeammin kuin edellä oleva, silloin se on valtava (liike).

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.