Mainos

Vältä ihon en­nen­ai­kai­nen ikään­ty­mi­nen

Kauneushoitola Eijan yrittäjä, SKY-diplomikosmetogi Eija Karjula hoitanut asiakkaitaan jo yli 40 vuoden ajan. ”Päivittäiseen ihonhoitorutiiniin tulisi kuulua myös auringolta suojaavien tuotteiden käyttö. A-vitamiini on ihonhoidon A ja O”, Eija Karjula opastaa.

A-vitamiini ja iho

”A-vitamiini on iholle yhtä tärkeää kuin happi ja vesi ihmiskeholle. Jotta suojaavien tuotteiden valinta onnistuu, sinun on hyvä tietää, mitä ainesosia käyttämiesi tuotteiden tulisi sisältää”, Eija Karjula muistuttaa.

Kun lapsi syntyy, ihossa vallitsee A-vitamiinitasapaino, joka alkaa heiketä UV-säteilyn, ilmansaasteiden ja nykyisten elintapojemme seurauksena. Nykyravinto edes puhtaimmillaan ja parhaimmillaan ei riitä tyydyttämään ihosolujen A-vitamiinin tarvetta. Lähes jokainen meistä kärsii kroonisesta A-vitamiinivajeesta, minkä seurauksena iho ikääntyy ikävuosiaan paljon nopeammin ja siinä esiintyy erilaisia muita ongelmia.

Päiväsaikaan käytettäessä A-vitamiiniin pitäisi yhdistää antioksidantteja, kuten C- ja E-vitamiinia sekä beetakaroteenia, koska ne suojaavat A-vitamiinia ultraviolettivalon pilkkovalta vaikutukselta.

Koska emme kykene estämään ihon A-vitamiinin vaurioita, on A-vitamiinivaje korvattava päivittäin, jottei vähitellen syntyisi krooninen vitamiinipuutos, joka näkyy ihon valovaurioina, ohenemisena ja ennenaikaisena vanhenemisena.

-

Environ® pähkinänkuoressa

A-vitamiinin puutoksesta kärsivä iho reagoi voimakkaasti A-vitamiinin lisäykseen. A-vitamiini aiheuttaa punoitusta, hilseilyä ja näppyjä iholla eli niin sanotun A-vitamiinireaktion. Tämä johtuu siitä, että iholta puuttuu tarpeellinen määrä entsyymejä, kuljettajaproteiineja ja reseptoreita, jotka aktivoituvat A-vitamiinia lisättäessä iholle. Kun A–vitamiinireseptorit normalisoituvat, iho kestää paremmin suurempia määriä A-vitamiinia.

”Environ on ihon A-vitamiinitasapainon palauttava tieteellisesti perusteltu hoitomenetelmä. Menetelmään kuuluvat portaittain tehostuvat A-vitamiinituotteet, jolloin iho totutetaan asteittain suureneviin vitamiinipitoisuuksiin. Tuotteissa ja -hoidoissa käytetään korkealuokkaista A-vitamiinia, jonka aktiivisuus, puhtaus ja säilyvyys on puolueettomasti osoitettu”, Eija Karjula kiteyttää.

Tulokset

”Kiinnostuin Environ-tuotteista viisi vuotta sitten, koska niiden tehosta ihon kunnon parantamisessa on kliinisiin testeihin perustuvaa kiistatonta näyttöä. Testaan itse aina edustamani tuotteet ja voin vahvistaa niiden tehon”, Eija Karjula kertoo.

Iho vastaa voimistuvaan A-vitamiinisiedätykseen muuttumalla vähitellen paksummaksi, joustavammaksi ja sileämmäksi sekä kirkkaamman ja tasaisemman väriseksi. Pitkällä tähtäimellä Environ®-menetelmä uudistaa ihoa jopa yhtä tehokkaasti kuin lääkäreiden tekemät voimakkaat esteettiset hoidot.

Ihossa selvästi nähtävien muutosten vuoksi asiakkaat sitoutuvat Environ®:iin vahvasti. Monet luonnehtivat hoidon vaikutusta ihonsa nuortumisena. 94 % suomalaisista Environ-kosmetologeista käyttää Environia oman ihonsa hoitoon.

-

Ammattilaiset apuna kotihoitotuotteiden valinnassa

”Environ®-menetelmää saavat käyttää vain Environ-koulutuksen saaneet kosmetologit, sairaanhoitajat ja lääkärit. Toisin kuten tavallista itsehoitokosmetiikkaa, Environ®-tuotteita ei voi ostaa tavarataloista, apteekeista, taxfreestä tai verkosta. Environ on hoitola- ja kotihoidon kokonaisuus, missä A-vitamiinin perehtyneet ammattilaiset vastaavat asiakkaan ihon yksilöllisestä hoidosta, oikeista tuotevalinnoista ja jatkuvasti paranevista tuloksista.

”Ennenaikaisesti ikääntynyt iho on suorassa syy-yhteydessä A-vitamiinipuutokseen. Korjaa puutos, ja sinulla on terveempi ja kuulaampi iho”( Dr. Des Fernandes)

”Tuotteiden kotimyynti onkin kasvanut meillä tasaisesti viiden vuoden ajan. Sen suosio perustuu näkyviin tuloksiin”, Eija Karjula vahvistaa.

Environ®in on kehittänyt eteläafrikkalainen plastiikkakirurgi Des Fernandes. Fernandes alkoi tutkia A-vitamiinin vaikutusta ihon terveyteen 70-luvulla ja on nykyään yksi maailman johtavista A-vitamiiniasiantuntijoista. A-vitamiinitutkimuksen lisäksi Fernandes tunnetaan tieteellisesti perusteltujen ihonhoitomenetelmien, kuten mikroneulauksen ja sonoforeesin kehittäjänä.
Environ®in on kehittänyt eteläafrikkalainen plastiikkakirurgi Des Fernandes. Fernandes alkoi tutkia A-vitamiinin vaikutusta ihon terveyteen 70-luvulla ja on nykyään yksi maailman johtavista A-vitamiiniasiantuntijoista. A-vitamiinitutkimuksen lisäksi Fernandes tunnetaan tieteellisesti perusteltujen ihonhoitomenetelmien, kuten mikroneulauksen ja sonoforeesin kehittäjänä.

Tutustu muihin tuotteisiimme ja palveluihimme.

Kuvat: copyright Environ Skin Care