Joulukalenteri: Mitä löytyy Lapin Kansan jou­lu­ka­len­te­ris­ta? Avaa 6. päivän luukku tästä

Tähtijuttu: De­mo­met­sät kas­va­vat kai­vat­tua tietoa – Ro­va­nie­mel­le pe­rus­tet­tu­ja alueita aiotaan tutkia seu­raa­vat sata vuotta

Itsenäisyyspäivä: Suomi juhlii tänään 105-vuo­tis­ta it­se­näi­syyt­tään – Lapin Kansa seuraa juhlia paikan päällä

Mainos: Lapin Kansan joulutarjous: Lapin Kansa Digi + Lehti 2 kk vain 49,90 euroa, tilaa tästä!

Tilaajille

Val­kea­kos­ken Hakan ko­ti­avauk­ses­ta tuli ka­tast­ro­fi – pää­val­men­ta­ja Teemu Tainio oli sivussa toi­mit­si­ja­kiel­lon takia

Vuosi sitten silloinen miesten jalkapalloliigan nousija Haka otti ensimmäisen kotivoittonsa vasta lokakuussa, ja myös tämä kausi on alkanut kotikentällä nihkeästi. Tämän vuoden liiganousija KTP haki perjantaina kolme pistettä 3–0-voitollaan.

– Kun ottaa 0–3 sarjanousijalta pataan kotona, pitää olla tosi pettynyt. Luojan kiitos ei ollut enempää katsojia kuin 50, kommentoi toimitsijakiellossa ollutta päävalmentaja Teemu Tainiota tuurannut Mikko Manninen.

Tainio sai punaisen kortin ja myöhemmin kahden ottelun toimitsijakiellon Inter-pelin tapahtumien takia. Manninen ei uskonut, että Tainion poissaolo olisi vaikuttanut pelaajien lataukseen.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.