Uutisten viikko: Näin koulut saavat Lapin Kansan di­gi­tun­nuk­set käyt­töön­sä

Nuorten median käyttö: Tik­to­kin suosio uu­tis­läh­tee­nä kasvaa no­peas­ti, mutta nuoret myös suh­tau­tu­vat kriit­ti­ses­ti sen luo­tet­ta­vuu­teen

Lahjoitus: Lapin moot­to­ri­kelk­kai­li­jat saivat vielä yhden jun­nu­kel­kan va­ras­te­tun tilalle

Mainos: Tilaa Lapin Kansa Digi koko vuodeksi samaan hintaan: 12,90 € / kk + 1 kk kaupan päälle, tilaa tästä

Lukijalta
Mielipidekirjoitus
Tilaajille

Vä­hät­te­ly, loan­heit­to ja va­leh­te­lu eivät kuulu kun­nan­joh­ta­ja­ki­saan

Näkökulma

Toimin Posion kunnan hallintojohtajan sijaisena 2019. Pidin vuodestani Posiolla. Esimieheni oli erinomainen ja työkaverit mukavia. Työpaikalle oli joka aamu miellyttävää tulla. Mietin, että Posio on Lapin ylivoimaisesti kaunein kunta ja luontomatkailun kehittämismahdollisuudet ovat erinomaiset. Kun kunnanjohtajan paikka avautui, olin heti kiinnostunut siitä.

Minulla on kunnanjohtajan virkaa hakeneista ylivoimaisesti monipuolisin koulutus, jossa yhdistyy juridinen, kaupallinen, viestinnällinen ja yleissivistävä näkökulma. Yritys- ja sopimusoikeuden osaamiseni on ollut tarpeen erityisesti julkisia hankintoja ja kilpailutuksia tehtäessä. Kriisiaikana viestintätaitojen merkitys kunnanjohtajan työssä on korostunut.

Savukoskella olen ollut mukana Itä-Lapin kuntayhtymän elinkeinotiimissä ja myös kehittämishankkeet ovat tulleet tutuiksi.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.