Onnettomuudet: Moni soittaa po­ro­ko­la­ris­ta ensin tutulle po­ro­mie­hel­le, vaikka pitäisi il­moit­taa hä­tä­kes­kuk­seen – toimi näin, jos ajat poron päälle

Pääkirjoitus: Hal­li­tuk­sen on lei­kat­ta­va lisää, jos se aikoo pysyä ta­voit­teis­saan

Yritykset: Iissä si­jait­see eri­koi­nen ki­vi­jal­ka­kaup­pa, joka tun­ne­taan ete­läs­sä asti – Yrit­tä­jä­si­sa­ruk­sil­la on edel­leen myyn­nis­sä 10 000 VHS-ka­set­tia

Mainos: Lapin Kansa Digi 13,90 €/kk – tilaa tästä

Tilaajille

Uusi kirja Markku Ka­ner­vas­ta piirtää kuvan val­men­ta­jas­ta, joka hakee tulosta in­hi­mil­li­sin me­to­dein

Jääkiekkovaikuttaja Alpo Suhonen ja toimittaja-kirjailija Risto Pakarinen saivat käsiinsä mielenkiintoisen kirjan aiheen, kun he pääsivät koostamaan kirjaa jalkapallovalmentaja Markku ”Rive” Kanervasta. Kanerva johdatti Suomen jalkapallomaajoukkueen eli Huuhkajat ensimmäistä kertaa lajin arvokisoihin ja hänet on valittu Suomessa nyt kahdesti peräkkäin Vuoden valmentajaksi.

Monien vuosien korpivaelluksen jälkeen Huuhkajat lentoon saaneesta ”Rivestä” on tullut Suomessa jo ilmiö, joten hänen tarinansa kertomiselle on taatusti tilausta.

Keskiviikkona julkaistavan uutuuskirjan Markku Kanerva – Näin valmennan voittajia (Into-kustannus) vahvinta antia on Kanervan muistelmat sekä pelaaja- että valmentajauralta sekä hänen esittämänsä ajatukset valmentamisen syvimmästä olemuksesta.

Lue Digiä _vain 1 €/kk_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita