Lukemisto

RoPSin vahvistukset rukoilevat pääsyä Afrikasta napapiirille – Raadollinen jalkapallobisnes on vaatinut nuorilta ahkeruutta, uhrauksia, onnea ja voimaa päästä yli suuresta surusta

Tilaajalle

Ghanalaiset jalkapalloilijat Ibrahim Issah, Issah Yakubu ja Maxwell Arthur pääsevät seuraavalle etapille urallaan. Jos byrokratia suo, he lentävät Ghanasta yli 7 000 kilometrin päähän Rovaniemelle lähiviikkoina. Lupaavista ghanalaisnuorista toivotaan piristäjiä tai jopa pelastajia RoPSin vaikealle kaudelle.

Anssi Jokiranta
18-vuotias Ibrahim Issah on yksi kolmesta ghanalaisesta nuoresta, joiden toivotaan vahvistavan pian Rovaniemen Palloseuraa.  Hän on ujon oloinen ja puhuu hennolla äänellä, mutta kentällä hänestä kuoriutuu ärhäkkä ja aggressiivinen taistelija.

18-vuotias Ibrahim Issah on yksi kolmesta ghanalaisesta nuoresta, joiden toivotaan vahvistavan pian Rovaniemen Palloseuraa. Hän on ujon oloinen ja puhuu hennolla äänellä, mutta kentällä hänestä kuoriutuu ärhäkkä ja aggressiivinen taistelija.

Vesa-Pekka Hiltunen

Ilme on keskittynyt ja määrätietoinen. Ibrahim Issah, 18, istuu bussissa hiljaa ja tuijottaa eteenpäin kaukaisuuteen.

Viiltoarvet kasvoissa kertovat, mistä hän tulee. Vain viikon vanhan vauvan poskeen kaiverrettiin pohjoisghanalaisen heimon tunnus.

Kirkkaan vihreässä…


Haluatko lukea koko jutun?

Tutustu maksutta Lapin Kansan digitilaukseen kahden viikon ajan. Saat lukuoikeuden kaikkiin maksullisiin ja tähtijuttuihin, sekä näköislehteen. Tilaus päättyy automaattisesti kokeilujakson jälkeen.


Lue myös