Ruotsalainen huippu-DJ Avicii on kuollut – "Perhe on surun murtama"

Ruotsalainen huippu-DJ Avicii on kuollut – "Perhe on surun murtama"

Tim Bergling eli Avicii on kuollut.

STT, Lapin KansaNew York

Ruotsalainen huippu-DJ Avicii on kuollut 28-vuotiaana. Tähden edustajan mukaan Avicii eli Tim Bergling löydettiin kuolleena Omanin pääkaupungissa Masqatissa. Kuolinsyytä ei ole kerrottu.

–  Pyydämme kaikkia kunnioittamaan hänen perheensä yksityisyyttä tänä vaikeana aikana, lausunnossa sanottiin.

Avicii tunnetaan Ruotsissa myös prinssi Carl Philipin suosikkina. Hän esiintyi prinssin häissä vuonna 2015.

Vuonna 2014 musiikkipalvelu Spotifyn historian soitetuin kappale oli Aviciin Wake Me Up, jota oli toistettu 235 miljoonaa kertaa.

Avicii on yksi maailman tunnetuimpia ja tämän hetken suosituimpia muusikoita. Hän suuntautui urallaan vuoden 2016 jälkeen kiertue-elämän jälkeen tuottajaksi. Hän teki yhteistyötä muun muassa Madonnan, Coldplayn ja Robbie Williamsin kanssa.

Hänen lehdistöavustajansa Ebba Lindqvist toivoi Dagens Nyheter -lehdessä, että Aviciin perheen annettaisiin surra rauhassa.

–Perhe on surun murtama pyydän medialta hienotunteisuutta ja jättämään heidät rauhaan vaikeana aikana. Muita lausuntoja ei anneta, hän sanoi Dagens Nyheterille.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös