Italian siltaturman pelastustyöt lopetettiin – uhriluku nousi 43:een

Mauro Ujetto
Italian siltaturman pelastustyöt lopetettiin – uhriluku nousi 43:een
STTGenova

Pelastusoperaatio Genovan siltaromahduksen jäljiltä saatiin sunnuntaina päätökseen Italiassa.

Kenenkään ei enää tiedetä olevan kateissa turman jäljiltä. Kaikkiaan sillan romahduksessa tiistaina sai surmansa 43 ihmistä.

–  Alueen tarkastamista jatketaan sen varmistamiseksi, ettei siellä ole ketään, jota ei ole ilmoitettu kadonneeksi, pelastusviranomaiset kertoivat.

Uhriluku nousi lauantaina viidellä, kun raunioista löytyi kuolleena kolmihenkinen perhe sekä yksi mies. Lisäksi turmassa pahoin loukkaantunut rekkakuski kuoli vammoihinsa sairaalassa.

Useita ihmisiä on edelleen sairaalahoidossa. Sairaalalähteiden mukaan kuollut rekkakuski oli heistä pahiten loukkaantunut.

Raivaustyöt sekä turman syyn selvittäminen jatkuvat. Italian hallitus on syyttänyt sillan romahtamisesta moottoriteitä hallinnoivaa Autostrade-yhtiötä.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös