somehitti: Maa­gi­set si­vel­ti­men vedot – Elsi Tau­riai­sen video sai rä­jäh­tä­vän suo­sion, yht­äk­kiä seu­raa­jia olikin reilun tu­han­nen sijaan 126 000

Onnettomuus: Hen­ki­lö­au­to suistui tieltä veteen Ra­nual­la – kul­jet­ta­ja me­neh­tyi on­net­to­muu­des­sa

Pääkirjoitus: KOK päästää hyök­käys­so­taa käyvän Venäjän ur­hei­li­jat ke­sä­olym­pia­lai­siin tietyin ehdoin – päätös on pöy­ris­tyt­tä­vä, mutta lin­jas­sa kor­rup­toi­tu­neen jär­jes­tön edus­ta­mien arvojen kanssa

Mainos: Lapin Kansa Digi 13,90 €/kk – tilaa tästä

Tilaajille

Ul­koi­lu­ka­ve­ri vie kä­ve­lyl­le kerran vii­kos­sa

Taina Takkinen sai vapaaehtoistyötä tekevästä Mika Törmäsestä kävely- ja juttukaverin. Kolmannen sektorin antaman avun tarve kasvaa kotona asuvien vanhusten elämässä.

- Mika on minulle onnenpotku ja taivaanlahja, yli 70-vuotias Taina Takkinen ylistää ulkoilukaveriaan Mika Törmästä , 38.

He käyvät kerran viikossa tunnin kävelyllä ja keskustelevat. Kemiat käyvät hyvin yksiin.

- Harvoin tapaa nuorta miestä, joka osaa puhua oikeista asioista.

Ulkoilupäivänä sataa lunta ja kävelytie on vähän epätasainen. Takkinen pitää keveästi kiinni Törmäsen käsipuolesta ja saa nopeasti tukea, jos meinaa horjahtaa.

Neuvokkaan ulkoilukaveria Takkinen keksi kysyä, kun ulkoilu alkoi käydä hankalaksi. Reumasta huolimatta hän on aina ollut liikkuvainen ja kaipaa ulos. Pari vuotta sitten hän kaatui ja käsivarsi murtui.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.